Antena 3 CNN Actualitate Liceele din Hunedoara nu oferă protecţie elevilor

Liceele din Hunedoara nu oferă protecţie elevilor

Liceele din Hunedoara nu oferă protecţie elevilor
08 Oct 2007   •   17:22

Elevii de liceu din judeţul Hunedoara sunt lipsiţi aproape complet de protecţie, atunci când sunt la şcoală. În cele mai multe unităţi nu există poliţişti, jandarmi sau gardieni care să îi oprească pe intruşi. Iar acolo unde sunt, nu îşi fac treaba. Au demostrat-o reporterii Antena 3, care au verificat luni cât de siguri sunt elevii, în trei dintre cele mai mari licee din judeţ. Liceul Constantin Brâncuşi din Petrila este renumit pentru conflictele dintre liceeni şi localnici.

Reporterii au intrat nestingheriţi în şcoală şi s-au plimbat pe culoare minute în ştiri, până când au fost observaţi de cineva. Istoria s-a repetat şi la liceul Mihai Viteazul din Vulcan. Pus în faţa faptului împlinit, directorul a fost nevoit să recunoască deficienţele în ceea ce priveşte securitatea liceului. Nu înainte de un scandal de proporţii, acesta încercând să oprească filmarea.

Şi în liceul Dimitrie Leonida din Petroşani, reporterii au intrat nestingheriţi, chiar dacă un poliţist comunitar ar trebui să îi păzească pe elevi.

Liceul din Petroşani a devenit vedetă, după ce anul trecut au apărut în presă şi pe internet imagini de la o bătaie între fete. Elevele s-au lovit reciproc timp de câteva minute, făcă ca cineva să intervină.

Antena 3

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close