Antena 3 CNN Actualitate Leacuri băbeşti. Un gălăţean, la spital, după ce s-a tratat în zona inghinală cu praf de castrat porcii (VIDEO)

Leacuri băbeşti. Un gălăţean, la spital, după ce s-a tratat în zona inghinală cu praf de castrat porcii (VIDEO)

Leacuri băbeşti. Un gălăţean, la spital, după ce s-a tratat în zona inghinală cu praf de castrat porcii (VIDEO)
23 Iun 2009   •   17:29

Caz incredibil întâlnit de medicii gălăţeni. În loc să se adreseze doctorilor, un bărbat din satul Măcişeni, judeţul Galaţi, a încercat să îşi trateze iritaţia din zona inghinală cu un praf folosit la castrarea porcilor. Bărbatul a reuşit, în acest fel, să se ardă şi mai rău. Imediat cum a ajuns la spital, omul a intrat pe mâna medicilor chirurgi.

Nea Ghiţă Mohorea are, la cei 45 de ani ai săi, doar două clase primare, dar o vastă experienţă în îngrijirea animalelor. Din cauza căldurii, zilele trecute, bărbatul s-a ales cu o iritaţie puternică în zona inghinală. N-a stat prea mult pe gânduri şi şi-a administrat un tratament... original.

Omul şi-a dat în zona afectată cu un praf folosit la castrarea porcilor. În loc să îi treacă iritaţia, bărbatul a căpătat nişte arsuri zdravene. El a ajuns la spitalul din Galaţi, în stare gravă.

Bărbatul a fost operat însă ar putea rămâne cu semne pe viaţă. Medicii speră ca păţania să-i fie bărbatului învăţătură de minte şi să nu mai folosească medicamente pentru uz veterinar pe propria-i piele.



Observator

×
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close