Antena 3 CNN Actualitate Lavinia Şandru şi valizele cu bani din energie

Lavinia Şandru şi valizele cu bani din energie

Lavinia Şandru şi valizele cu bani din energie
22 Mar 2007   •   11:13

Vicepreşedintele PIN, Lavinia Şandru, s-a prezentat joi dimineaţă la DNA în calitate de martor în procesul privind ?valizele de bani? care ar fi fost duse la Cotroceni sau la Ministerul Economiei. Şandru a sesizat procurorii în legătură cu acest caz, în urmă cu o lună. Ea a depus joi un document privitor la întânirea dintre Stolojan şi reprezentanţi ai Alro.

Şandru a explicat că a cerut Administraţiei Prezidenţiale stenogramele de la discuţiile dintre consilierul prezidenţial Theodor Stolojan şi reprezentanţii Alro. La această solicitare i s-a răspuns că nu există astfel de stenograme, însă a fost confirmată întâlnirea.

Potrivit Mediafax, la intrarea în sediul DNA vicepreşedintele PIN a declarat că nu înţelege raţiunea pentru care a fost chemată ca martor la proces, în condiţiile în care ea a depus plângerea, deci este reclamantul. ?Nu văd de ce am fost chemată ca martor. Nu sunt nici Elena Udrea, nici Theodor Stolojan, nici Traian Băsescu. Nu eu m-am întâlnit cu cei de la Alro, nici nu îi cunosc?, a precizat Lavinia Şandru.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close