Antena 3 CNN Actualitate Lara Fabian, Jessie J şi Al Bano vor fi pe scenă în Bucureşti. Radu Fornea: Transformăm Romexpo într-un amfiteatru cultural

Lara Fabian, Jessie J şi Al Bano vor fi pe scenă în Bucureşti. Radu Fornea: Transformăm Romexpo într-un amfiteatru cultural

radu fornea antena 3 cnn
Acest festival este un vis devenit realitate, spune compozitorul Radu Fornea. Sursa foto: Antena 3 CNN
31 Iul 2024   •   11:19

Lara Fabian, Garou, Jessie J și Albano sunt doar câțiva dintre marii artiști care vor veni la noi în țară să concerteze în septembrie la , care va avea loc la Romexpo

Festivalul va avea loc în perioada 13-15 septembrie, iar la acest eveniment, Antena 3 CNN este partener media.

„Acest festival este un vis devenit realitate. E un festival pentru noi ceilalți, care ne dorim din suflet respectarea valorilor sau bucuria față de valorile pe care într-adevăr lumea ni le oferă și de cele mai multe ori sunt valori pe care le putem vedea poate o dată în viață. 

Cu atât mai mult sunt valori pe care dacă le vedem și împreună, interacționând într-o manieră unică, chiar avem un spectacol memorabil sau un șir de spectacole memorabile o dată în viață”, a spus Radu Fornea, compozitor, solist, producător muzical și promoter, miercuri, la Antena 3 CNN.

În cele trei zile, vom vedea artişti de excepţie şi momente unice, promite compozitorul Radu Fornea.

„Acest festival va dura trei zile şi este un început în forță pe care vrem să îl dăm cu acest proiect unic și în premieră pentru România și cred că nu doar pentru România.

Am plecat de la ideea sărbătoririi celui mai mare muzician pe care îl avem în viață alături de noi și pe care îl iubim și îl respectăm, maestrul Gheorghe Zamfir, alături de care am construit niște evenimente memorabile împreună cu partenera noastră, Nicoleta Zamfir.

În urma acestei idei, am reușit să punem la cale pentru ziua de vineri, de exemplu, niște colaborări fabuloase între maestrul Gheorghe Zamfir și Al Bano şi Romina Power. 

Apoi Havasi, care este un pianist cu totul desăvârșit, care va veni în București după foarte mulți ani cu un spectacol de excepție. 

Trebuie precizat că vom avea condiții tehnice cu totul speciale. La Romexpo avem o scenă uriașă, cu 500 de metri pătraţi de ecran LED.

Transformăm Romexpo practic într-un amfiteatru cultural în care tot ceea ce știți despre locul respectiv, în care ne sunt parteneri dânșii, este într-o continuă schimbare special pentru acest eveniment: de la zona de food, gastronomică până la zona de experiențe pe care le vom avea acolo.

În a doua seară, Lara Fabian, Garou. Şi știm cât de iubită e Lara Fabian de către toți românii. Mai nou, şi Garou (...) Va fi o euforie.

De altfel, Julien Dassin, celebrul fiu al nu mai puțin celebrului Joe Dassin, își va interpreta, într-o manieră cu totul specială și într-un duet pus tehnic la cale de colegii noștri, melodiile tatălui său în festival.

Vom lansa un grup cu totul special de trei dive pop-opera.

Iar în ultima seară din festival, am încercat să venim și către zona mai tânără a publicului din România, cu genul de voci reale, care să transmită emoție. Și vorbim de Jessie J, pe care poate lumea o știe dintr-o perspectivă mai comercială doar, dar este o voce cu totul excepțională. 

Și vom avea parte inclusiv de abordare acustică, nu doar așa cum o știți, într-o manieră clasic cântată a pieselor pe care le va interpreta. Aşa va fi ziua de duminică.

Festivalul va avea loc în perioada 13-15 septembrie.

Acești mari artiști vin în România începând cu 9 septembrie, pentru că vor avea loc repetiţii.

Îi așteptăm pe toți cu mare drag, pentru că este un moment unic pentru București, este un moment unic pentru noi toți și este doar începutul. 

Ceea ce urmează să construim pe acest fundament este un lucru despre care veți afla ca surpriză în festival. Vom anunța pentru anul viitor ceva cu totul și cu totul special”, a mai spus Radu Fornea, la Antena 3 CNN.

 

×
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close