Antena 3 CNN Actualitate La Parlament e-o mizerie cât Casa Poporului

La Parlament e-o mizerie cât Casa Poporului

La Parlament e-o mizerie cât Casa Poporului
09 Mar 2007   •   23:10
Imagini inedite în VIDEO NEWS/Observator - Peste un miliard şi jumătate de dolari, atât ne-a costat Casa Poporului şi, chiar şi la banii ăştia, e o mulţime de mizerie sub preş . Este vorba despre subsolul Casei Poporului, a cărui mizerie risca, prin neglijenţă, să doboare întreaga clădire. Lăsat în paragină de la Revoluţie, subsolul miroase îngrozitor iar parlamentarii au început şi ei să se plângă. Tot ei sunt însă cei care, de ani de zile, investesc în lucruri care stau la vedere: maşini, calculatoare performante şi telefoane mobile.

Acum au văzut şi dezastrul de dedesubt - cu cât cobori mai mult, cu atât atmosfera e mai greu de suportat. Peste tot zac resturi de materiale folosite la construcţie, dar şi bucăţi care cad din amenajările deja existente. Deşi e greu de crezut, în Casa Poporului există lucrări care au rămas în stadiul de şantier de mai bine de 20 de ani. Acum, dacă plouă mai abundent, apa invadează subsolurile şi face ca toată clădirea să se umple de mirosuri greu de suportat.

Investiţiile din ultimii ani s-au concentrat pe dotările pentru aleşi. Din banii rămaşi s-au amenajat câteva spaţii şi s-au peticit stricăciunile ivite. Conducerile s-au succedat la Camera Deputaţilor şi au avut cu totul alte priorităţi. În unele locuri din subsolurile clădirii nu s-a umblat aproape deloc şi semnele se văd la tot pasul. Oare cât vor mai suporta aleşii poporului să stea într-o casă care duhneşte a hoit? Sau poate sunt deja obişnuiţi cu mirosul...

Observator

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close