Antena 3 CNN Actualitate La Ordinea Zilei. Găinăriile procurorului Emilian Eva ies la iveală

La Ordinea Zilei. Găinăriile procurorului Emilian Eva ies la iveală

eva.jpg
14 Iul 2015   •   20:36

Adina Anghelescu a prezentat în emisiunea La Ordinea Zilei detalii foarte interesante despre ilegalităţile comise de-a lungul vremii de procurorul din Telepatia, Emilian Eva, acum arestat preventiv. Se pare că procurorul Emilian Eva avea o aplecare aparte către interceptările ilegale.

"Domnul avocat Tomaşeschi Sava Dragomir, de la Baroul Iaşi, a sesizat prin 2010 organele de Poliţie, pe cei de la Ministerul Administraţiei şi Internelor, cu privire la săvârşirea unor fapte penale. Culmea este că, la un moment dat, s-a trezit că, deşi el sesizase nişte fapte, organele judiciare nu s-au ocupat de chestia asta. Dar s-a trezit, în schimb, că procurorul Eva Emilian s-a sesizat din oficiu şi i-a deschis lui un dosar în 2010. (...) Şi s-a trezit domnul Tomaşeschi, după un an, în 2011, când i s-a dat NUP, a aflat că în acel dosar instrumentat de domnul Eva Emilian erau nişte abuzuri grosolane.(...) A mai interceptat, pe lângă telefonul domnului Tomaşeschi, sau a cerut autorizaţie şi pentru alte două telefoane, unul dintre ele aparţinând unui cabinet de avocatură - actualmente doamna avocat este soţia domnului Tomaşeschi - şi pentru subprefectul de la acea vreme, domnul Angheluţă", a explicat Adina Anghelescu.

Şi avocatul Dragomir Tomaşeschi a dat, într-o intervenţie telefonică în emisiunea La Ordinea Zilei, detaliile uluitoare ale abuzurilor pe care le-a făcut procurorul Emilian Eva:


 

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close