Antena 3 CNN Actualitate La limita nervilor.Un bucureştean a blocat camionul unei firme de construcţii

La limita nervilor.Un bucureştean a blocat camionul unei firme de construcţii

La limita nervilor.Un bucureştean a blocat camionul unei firme de construcţii
12 Sep 2008   •   08:47

Scandal în această noapte în sectorul 1 al capitalei. Sătul de zgomotul infernal pe care îl făceau mai multe utilaje care construiesc o clădire în apropiere, un locatar de pe strada Titulescu a decis să-şi facă singur dreptate. A blocat cu maşina unul dintre camioane. L-a costat ce-i drept o amendă de 200 de lei dată de poliţişti dar omul spune că a meritat. Pentru că după o lună de zgomot s-a făcut linişte.

Calvarul locuitorilor de pe strada Titulescu a început în urmă cu o lună. Primăria sectorului 1 a aprobat construirea unui imobil fără însă a menţiona şi orele între care muncitorii pot lucra. Profitând de această scăpare patronii firmei au ales să trimită muncitorii în stradă pe timpul nopţii. Şi de aici a început totul.

Noaptea trecută unul dintre locatari, sătul de zgomot, s-a gândit să facă singur dreptate. Şi-a parcat maşina chiar în faţa camionului care lucra şi a sunat la poliţie. Oamenii legii au venit, au constatat şi au început să taie chitanţe pentru toată lumea. Firma s-a ales cu amenzi pentru parcare neregulamentară, tulburarea liniştii publice şi lipsa autorizaţiei, în timp ce şoferul a primit o amendă de 200 de lei pentru că a blocat camionul. Bucureşteanul crede însă că gestul său a meritat chiar dacă s-a ales cu amendă. După o lună de zgomot şi scandaluri azi-noapte pe Bulevardul Titulescu s-a făcut în sfârşit linişte. Antena3

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close