Antena 3 CNN Actualitate LA CASA DE PAPEL / FABRICA DE BANI. Cu ce vine în plus sezonul al treilea al celui mai urmărit serial al momentului

LA CASA DE PAPEL / FABRICA DE BANI. Cu ce vine în plus sezonul al treilea al celui mai urmărit serial al momentului

LA CASA DE PAPEL / FABRICA DE BANI. Cu ce vine în plus sezonul al treilea al celui mai urmărit serial al momentului
Sursa foto: foto- Facebook
09 Aug 2019   •   00:03

LA CASA DE PAPEL SEZON 3. „La Casa de Papel/Fabrica de Bani” e serialul care i-a cucerit din prima pe utilizatorii Netflix din România și nu numai. În 2018 a fost catalogat drept cel mai urmărit serial dintre producțiile străine de pe platformă. Dacă primele două sezoane au dovedit că merită numeroase aplauze pentru poveste și pentru modul în care au fost create, ei bine, sezonul al treilea, cel apărut în luna iulie a acestui an, s-a ridicat la înălțimea așteptărilor. 

LA CASA DE PAPEL SEZON 3. Povestea se conturează în jurul unui personaj numit „El Profesor”, care pune la cale cel mai mare jaf care s-a dat vreodată la Monetăria Spaniei, acest gest fiind un fel de omagiu adus tatălui său, un alt infractor care a fost împușcat în fața unei bănci. Fire analitică și calculată, înzestrată cu o inteligență uimitoare, personajul pe care îl identificăm mai târziu ca fiind Sergio Marquina (interpretat de Álvaro Morte), adună o echipă de opt infractori pe care îi instruiește în vederea îndeplinirii planului său extrem de bine elaborat, și anume comiterea jafului perfect. Lucrurile se complică pe parcurs fiindcă „El Profesor” nu ia în calcul și perspicacitatea procuroarei care se ocupă de acest caz. 

LA CASA DE PAPEL SEZON 3. Regizat tot de Álex Pina, sezonul trei pune la fel de mare preț pe mister și suspans, elemente care cresc odată cu acțiunea. Începutul acestui sezon surprinde inițial viața relaxantă și luxuriantă a infractorilor de după jaf, care e dată peste cap brusc de capturarea de către autorități a unuia dintre ei. Pentru ca acesta să-și redobândească libertatea, clanul infracțional se reunește și pune la cale un nou plan îndrăzneț pentru comiterea altui jaf și o serie de negocieri cu autoritățile. Urmăritorii vor avea parte de acțiune, chiar foarte multă acțiune, suspans, personaje noi, situații tot mai dificile, care de multe ori pot părea fără scăpare, prin urmare merită fiecare minut. 

LA CASA DE PAPEL SEZON 3. Noul sezon este disponibil încă din luna iulie pe Netflix. 

 

×
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close