Nu toţi cei care au vrut să voteze au apucat să pună ştampila. Din această cauză, oamenii s-au revoltat la Mogoşoaia, Braşov sau la Mangalia. Forţele de ordine au păzit cu scuturile secţiile, iar, pentru unii, seara s-a încheiat la poliţie.
Scandalul a izbucnit şi în comuna Tunari, imediat după închiderea urnelor. Oamenii s-au revoltat pentru că nu au apucat să voteze şi, zic ei, li s-a închis uşa în nas de la ora 20 şi 30 de minute.
În mijlocul răscoalei, unui membru din comisia electorală i-a stat inima-n loc. Un echipaj SMURD l-a dus de urgenţă la spital.
Jandarmii au convins mulţimea nemulţumită să părăsească zona aproape de miezul nopţii.
Şi în Braşov a fost scandal în campusul universitar. Acolo jandarmii au luat pe sus un student supărat pentru că nu a putut vota. Mai mulţi tineri care aşteptau în faţa secţiei de votare spun că, în jurul orei 20, un membru al comisiei electorale le-a luat datele personale şi le-a promis că vor ajunge la urne. Peste o oră, studenţii au fost poftiţi însă afară, fără să fi votat.
Şi la Mangalia, oamenii s-au înfuriat. Au stat la coadă ore în şir, dar n-au putut să voteze.
Şeful poliţiei din Mangalia a venit să calmeze spiritele, dar nu a reuşit. Ba chiar s-a îmbrâncit cu unul dintre oamenii revoltaţi.
În Bucureşti, 3 bărbaţi bănuiţi că ar fi dat mită electorală şi-au branduit maşina cu sigla Antenei 3, dar au prinşi şi duşi imediat la secţia 21. Au susţinut că patronul lor, fratele unui candidat, ar fi lipit auto-colantele.
Conform ultimului raport al Ministerului de Interne, au fost sesizate 1237 incidente electorale, şi 472 au fost confirmate. Până acum s-au întocmit 262 de dosare penale.