Antena 3 CNN Actualitate Klaus Iohannis, mutare în plin scandal. Se întâlnește cu un grup de tineri la restaurant

Klaus Iohannis, mutare în plin scandal. Se întâlnește cu un grup de tineri la restaurant

Klaus Iohannis, mutare în plin scandal. Se întâlnește cu un grup de tineri la restaurant
Foto: twitter.com/KlausIohannis
18 Dec 2018   •   17:20

UPDATE „Îmi pare bine că s-a materializat această întâlnire. Cred că organizatorii au făcut un lucru excelent prin această competiție și voi, care sunteți câștigătorii, cu siguranță sunteți niște exemple foarte bune pentru tinerii noștri, prin implicare și curaj civic. Abia aștept să-mi spuneți câte ceva din ce ați făcut, ce ați auzit, cum ați rezolvat temele din concurs”, a spus Klaus Iohannis la întâlnirea cu tinerii. 

Președintele României are o apariție-șoc în plin scandal. Klaus Iohannis este așteptat la un restaurant din București. Acolo ar trebui să se întâlnească cu finaliștii unui concurs care a avut ca scop încurajarea spiritului civic. 

Va fi o discuție liberă, de cel puțin o oră, între președintele Iohannis și cei două tineri finaliști ai acestui concurs. Sunt elevi și studenți, cu vârste cuprinse între 16 și 23 de ani. 

Tinerii vor avea ocazia să-l întrebe dacă semnează decretele de revocare ale miniștrilor Șova și Stănescu, care-i faza cu programul România Educată sau care sunt planurile lui în ultimul an de mandat

50 de tineri din România s-au înscris în competiția Civic Avengers care a avut ca scop încurajarea spiritului civic al românilor. Competiția face parte dintr-un proiect derulat de asociația Inițiativa România în parteneriat cu Fundația Friedrich Nauman pentru Libertate și sprijinit de Ambasada Canadei.

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close