Antena 3 CNN Actualitate Justiție Directorul companiei de apă Olt şi mai mulţi oameni politici apar în dosarul în care este anchetată Marina Pandarof, blonda lui Florian Coldea

Directorul companiei de apă Olt şi mai mulţi oameni politici apar în dosarul în care este anchetată Marina Pandarof, blonda lui Florian Coldea

Directorul companiei de apă Olt şi mai mulţi oameni politici apar în dosarul în care este anchetată Marina Pandarof, blonda lui Florian Coldea
Florian Coldea şi Marina Padarof, cheia procurorilor de la DIICOT și de la anticorupție. Sursa foto: Inquam Photos | Captură video Antena 3 CNN
de Carmina Pricopie    |    21 Iun 2024   •   21:06

Directorul companiei de apă Olt şi mai mulţi oameni politici apar în dosarul de trafic de droguri în care blonda lui Florian Coldea, Marina Pandarof, a fost pusă sub acuzare. 

În jurul directorului companiei de apă Olt ar fi construit și dosarul de corupție de la DNA, desprins de cel cu această acuzație privind traficul de cocaină, care se află la DIICOT.

Marina Pandarof pare a fi cheia procurorilor de la DIICOT și de la anticorupție. Tânăra olteancă duce o viață de invidiat de la Drăgănești-Olt Slatina, la cele mai luxoase petreceri în Marbella sau Brazilia.

Cine este Marina Pandarof, blonda care i-a făcut lui Florian Coldea intrarea în lumea arabă

Maria Pandarof, 31 de ani, locul nașterii Drăgănești-Olt. O tânără blondă misterioasă, necunoscută publicului larg, până la apariția celebrei fotografii care o dezvăluia lângă cel supranumit Generalul Negru.

Așa s-a aflat că drumurile domnișoarei Pandarof s-au intersectat cu cele ale fostului adjunct de la Serviciul Român de Informații.

Potrivit unor surse judiciare, Florian Coldea ar fi apelat necontenit la Pandarof ca să ajungă într-unul dintre cele mai râvnite cercuri de influență, Arabia Saudită.

Marina Pandarof a avut o ascensiune fulminantă lângă unul dintre cei mai bogați oamen din regatul saudit și unul dintre cei mai influenți oameni de pe planetă, Majed Al Sorour, fost CEO al Golf Saudi și Federației Saudite de Golf.

Așa a ajuns să se plimbe plin toată lumea Londra, Dubai, Brazilia, petreceri în Mykonos sau Marbella. Potrivit unor surse, Marina Pandarof ar fi racolat din România mai multe tinere pe care le-ar fi plasat la evenimentele sportive organizate de Golf Saudi, acolo unde figurează coordonator de evenimente.

Marina Pandarof este cercetată din octombrie 2022 într-un dosar de trafic de droguri în România, un dosar deschis de DIICOT în care s-au adunat mai multe personaje.

Potrivit unor surse judiciare, suspect în această cauză ar fi un anume Cătălin Marius Ușurelu, directorul companiei de apă Olt. De la el ar fi și început investigația.

"Nu știu despre ce vorbiți. Puteţi să reveniţi? Sunt într-o ședință", a răspuns prin telefon Cătălin Marius Ușurelu, directorul companiei de apă Olt după ce a afost contactat de Antena 3 CNN. 

Drogurile și femeile din jurul Marinei Pandarofi i-au condus pe anchetatori la o adevărată rețea. Oameni cu bani influenți, oameni politici care se distrau, consumau cocaină și făceau combinații pe banii contribuabililor.

Din șpăgi şi-ar fi luat și case în Spania mai mulți oameni politici din Olt și nu numai, acesta fiind un alt dosar în care apare și numele lui Florian Coldea, aflat pe masa procurorilor DNA.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Marile publicații americane cer retragerea lui Biden din cursa prezidențială SUA
x close