Antena 3 CNN Actualitate Justiție Polițistul care a omorât-o pe Raisa, condamnat la 3 ani de închisoare cu executare. Trebuie să plătească daune morale de 700.000 euro

Polițistul care a omorât-o pe Raisa, condamnat la 3 ani de închisoare cu executare. Trebuie să plătească daune morale de 700.000 euro

politist ucis raisa trecere pietoni
Dosarul Raisa a ajuns la final, marți, iar decizia este definitivă | Sursă colaj foto: Captură video Antena 3 CNN
de Andreea Ştefan    |    13 Aug 2024   •   17:53

Constantin Popescu, poliţistul din Bucureşti care a omorât-o pe Raisa, fetiţa de 11 ani moartă în accidentul de pe bulevardul Laminorului, pe data de 13 ianuarie 2022, a fost condamnat definitiv, marți, la 3 ani de închisoare cu executare și trebuie să plătească daune morale în valoare de 700.000 de euro.

Dosarul Raisa a ajuns la final, marți, după ce polițistul care a ucis-o pe Raisa, după ce a dat cu mașina peste ea pe o trecere de pietoni din Capitală, a fost condamnat definitiv la 3 ani de închisoare cu executare.

Inițial, pe data de 31 ianuarie 2024, Constantin Popescu a fost condamnat la 3 ani de închisoare, dar cu suspendare.

De asemenea, acesta trebuie să plătească și daune morale familiei Raisei în valoare de 700.000 de euro.

Marți seară, urmează ca polițistul să petreacă prima seară în detenție.

Două fete au fost lovite de o maşină de Poliţie, în urma unui grav accident rutier produs pe strada Laminorului din Sectorului 1 din Bucureşti. Cele două copile au încercat să traverseze strada, moment în care au fost lovite în plin de o maşină de Poliţie, din cadrul Secţiei 5.

×
Citește mai multe din Justiție
» Vezi toate știrile din Justiție
Cele mai noi știri
Parteneri
x close