Antena 3 CNN Actualitate Justiție PNL depune la Avocatul Poporului sesizare privind modificarea Codului Fiscal

PNL depune la Avocatul Poporului sesizare privind modificarea Codului Fiscal

o_1buq1tv52qubhke1hfo1gaugmc8.jpg
Foto: Agerpres.ro
13 Noi 2017   •   08:44

PNL depune luni la Avocatul Poporului sesizarea în vederea contestării la Curtea Constituţională a Ordonanţei de Urgenţă privind modificarea Codului Fiscal.

Potrivit News.ro, sesizarea privind OUG 79/2017 va fi depusă la ora 13:00, de către purtătorul de cuvânt al PNL, Ionel Dancă şi de către deputatul Ioan Cupşa, preşedintele Comisiei Juridice a PNL.

PNL a criticat în repetate rânduri modificările decise de Guvern la Codul Fiscal, ameninţând inclusiv cu moţiunea de cenzură.

PNL a anunţat deja miercuri iniţierea moţiunii de cenzură şi organizarea de proteste în stradă, urmare a măsurilor fiscale adoptate de Guvern. Preşedintele PNL, Ludovic Orban spune că, pentru moţiunea de cenzură, se va apela la ”susţinerea fiecărui partid politic şi a fiecărui parlamentar”.

Ludovic Orban a spus că felul în care acţionează Guvernul ”impune ca necesitate depunerea moţiunii de cenzură”. El a anunţat că liberalii vor protesta în toate formele faţă de măsurile adoptate de Guvern, inclusiv prin marşuri şi mitinguri.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close