Antena 3 CNN Actualitate Justiție Operaţiune fără precedent. Mai mulți traficanți au fost arestaţi în Bucureşti, în cel mai mare dosar de trafic de arme letale

Operaţiune fără precedent. Mai mulți traficanți au fost arestaţi în Bucureşti, în cel mai mare dosar de trafic de arme letale

arma - getty
Poliţia a destructurat o rețea de traficanţi de arme letale care opera pe teritoriul României. Sursa foto: Getty Images
de Carmina Pricopie    |    09 Sep 2024   •   18:57

Operațiune fără precedent și mega-secretă a Poliţiei. Mai mulți traficanți de arme au fost arestați în Bucureşti. Este vorba despre cetățeni străini și români pentru care magistrații au și emis deja mandate de arestare preventivă. 

Vorbim despre o operațiune a polițiștilor care vizează de structurare a unei rețele întregi care opera pe teritoriul României, rețele care trafica arme letale în țara noastră. Până acum au fost arestate mai multe persoane.

Din rețea făceau parte un turc, mai mulți cetățeni moldoveni, dar și cetățeni români. Acuzațiile sunt extrem de grave: contrabandă calificată și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

S-au făcut și percheziții în acest caz și au fost găsite la domiciliile unora mai multe arme de foc. Ieri s-au operat ultimele două arestări. Doi cetățeni moldoveni au primit deja mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile, pentru contrabandă calificată și nerespectare a regimului armelor și munițiilor.

Până acum, procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București, care supraveghează acest dosar, nu au făcut nicio comunicare publică.

×
Subiecte în articol: trafic de arme operatiune secretă
Citește mai multe din Justiție
» Vezi toate știrile din Justiție
Cele mai noi știri
Parteneri
x close