Antena 3 CNN Actualitate Justiție Mirel Palada a fost condamnat la 1 an și 8 luni de închisoare și 90 de zile de muncă în folosul comunității la ADP Sector 2 sau la Administraţia Cimitirelor şi Crematoriilor Umane

Mirel Palada a fost condamnat la 1 an și 8 luni de închisoare și 90 de zile de muncă în folosul comunității la ADP Sector 2 sau la Administraţia Cimitirelor şi Crematoriilor Umane

Mirel Palada, fost purtător de cuvânt în Guvernul Ponta, a fost condamnat definitiv la 1 an și 8 luni de închisoare cu suspendare și 90 de zile de muncă în folosul comunității la ADP Sector 2 sau la Administraţia Cimitirelor şi Crematoriilor Umane.

mirel palada condamnat inchisoare munca in folosul comunitatii
Mirel Palada a fost condamnat la 1 an și 8 luni de închisoare și 90 de zile de muncă în folosul comunității la ADP Sector 2 sau la Administraţia Cimitirelor şi Crematoriilor Umane Sursa foto: Agerpres
de Andreea Ştefan    |    17 Mai 2024   •   15:37

Sentința a venit după ce Mirel Palada a refuzat prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge, în urma unui control efectuat în trafic de poliţiştii Brigăzii Rutiere.

Judecătoria Sectorului 2 i-a dat inițial lui Mirel Palada o pedeapsă de 2 ani și 2 luni de închisoare cu suspendare. Ulterior, Curtea de Apel București i-a scăzut sentința la 1 an și 8 luni de închisoare cu suspendare.

Palada va sta timp de doi ani sub supraveghere, conform sentinței, timp în care este obligat să presteze muncă în folosul comunității, pentru o perioadă de 90 de zile, la ADP Sector 2 sau la Administraţia Cimitirelor şi Crematoriilor Umane.

Sociologul a fost trimis în judecată anul trecut, după ce, în data de 8 octombrie 2020, a fost oprit de poliţişti în trafic în Bucureşti şi "emana halenă alcoolică". În plus, Palada ar fi refuzat să facă şi etilotestul, aşa cum au cerut agenţii de la Circulaţie.

De asemenea, fostul purtător de cuvânt al Guvernului Ponta, Mirel Palada, nu a fost de acord nici nu recoltarea de probe biologice, motiv pentru care polițiștii i-au întocmit dosar penal pentru refuzul de a se supune testării.

Totodată, polițiștii i-au suspendat lui Mirel Palada permisul de conducere.

×
Subiecte în articol: Mirel Palada inchisoare
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close