Antena 3 CNN Actualitate Justiție Jaf de 10.000 de euro, într-o locuinţă din Bucureşti. Hoţii au furat ceasuri, bujuterii, dar şi un seif metalic

Jaf de 10.000 de euro, într-o locuinţă din Bucureşti. Hoţii au furat ceasuri, bujuterii, dar şi un seif metalic

Jaf de 10.000 de euro, într-o locuinţă din Bucureşti. Hoţii au furat ceasuri, bujuterii, dar şi un seif metalic
Cazul a fost preluat de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Sector 5. Sursa foto: Arhivă Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    27 Iun 2024   •   23:03

Doi bărbaţi au fost arestați preventiv, fiind acuzați că au intrat într-o locuință din Sectorul 5 din București, de unde au furat mai multe bijuterii, două ceasuri, dar şi un seif metalic. Prejudiciul estimat este de 10.000 de euro, transmite Poliţia Capitalei. 

Poliţişti din cadrul Serviciul de Investigaţii Criminale Sector 5 au pus în executare două mandate de percheziţie domiciliară, în Bucureşti şi judeţul Ilfov, şi două mandate de aducere, într-un dosar penal de furt calificat şi complicitate la furt calificat.

”În fapt, la data de 7 mai 2024, poliţişti din cadrul Secţiei 18 Poliţie au fost sesizaţi, prin apel 112, de către un bărbat, în vârstă de 31 de ani, cu privire la faptul că din locuinţa pe care o deţine i-ar fi fost sustrase mai multe bunuri, prin forţarea uşii de acces.

În urma cercetărilor, au fost identificaţi doi bărbaţi, în vârstă de 49 de ani, respectiv 55 de ani, bănuiţi de comiterea faptei.

Din datele şi probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că, la data de 3 mai 2024, prin forţarea uşii de acces în locuinţă, bănuiţii, având feţele parţial acoperite, ar fi pătruns în interiorul unei locuinţe de unde ar fi sustras mai multe bijuterii, două ceasuri şi un seif metalic. Prejudiciul a fost estimat la aproximativ 10.000 de euro”, a transmis Poliţia.

Astăzi, au fost puse în executare două mandate de percheziţie domiciliară în Bucureşti şi în judeţul Ilfov şi două mandate de aducere, emise pe numele bănuiţilor, aceştia fiind găsiţi şi duşi la audieri.

Inițial, cei doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar ulterior arestați preventiv pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat.

×
Subiecte în articol: jaf București seif metalic
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Axios: Cine e „oligarhia conducătoare” care ar putea decide soarta lui Biden
x close