Antena 3 CNN Actualitate Justiție Interlopul care l-a omorât pe Emi Pian, liderul clanului Duduianu, condamnat la închisoare şi obligat să plătească peste 300.000 de euro

Interlopul care l-a omorât pe Emi Pian, liderul clanului Duduianu, condamnat la închisoare şi obligat să plătească peste 300.000 de euro

Richard Emanuel Gheorghe, interlopul care l-a omorât pe Emi Pian, liderul clanului Duduianu, a fost condamnat la închisoare, astăzi, şi obligat să plătească peste 300.000 de euro.

de Alin Tarnovschi    |    30 Mai 2023   •   21:30

Richard Emanuel Gheorghe, membru al clanului interlop Rinu din Bucureşti, a fost condamnat de judecătorii Tribunalului Bucureşti la 13 ani de închisoare cu executare pentru omor.

În acelaşi dosar, judecătorii i-au condamnat şi pe fraţii lui Emi Pian, Vasile şi Laurenţiu Duduianu, aceştia fiind judecaţi şi găsiţi vinovaţi de tentativă de omor asupra celui care le-a omorât fratele.

Citeşte şi: Filmul uciderii lui Emi Pian, pas cu pas. Ce spune referatul de arestare a fraților Pian

Astfel, Vasile Duduianu a fost condamnat la 6 ani şi 10 luni de închisoare, iar Laurenţiu Duduianu a fost condamnat la 6 ani şi 8 luni de închisoare. De asemenea, Ionuţ Gheorghe Drăghici, vărul lui Emi Pian, a fost condamnat la 3 ani şi 3 luni de închisoare, tot pentru tentativă de omor.

Judecătorii i-au obligat pe fraţii şi vărul lui Florin Mototolea, cunoscut în lumea interlopă ca Emi Pian, să îi plătească lui Richard Emanuel Gheorghe daune morale de 150.000 de lei. Totodată, criminalul lui Emi Pian trebuie să plătească familiei victimei sale daune în valoare de peste 300.000 de euro.

Pe acelaşi subiect: Primele imagini cu cel care l-ar fi ucis pe Emi Pian. ”Mulțumesc lui Dumnezeu că am scăpat cu viață”

Decizia dictată astăzi de Tribunalul Bucureşti nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel în termen de zece zile.

Emi Pian, liderul clanului interlop Duduianu, respectiv fiul lui Nicolae Duduianu, cel care a condus clanul ani la rând, a fost ucis în noaptea de 3 spre 4 august 2020, în jurul orei 03.00, pe o stradă din Bucureşti, după un joc de barbut.

Conflictul dintre Emi Pian şi Richard Emanuel Gheorghe, a început după ce acesta din urmă i-a reproşat lui Pian că unul dintre jucători i-ar fi returnat un împrumut cu prioritate, chiar dacă acelaşi individ avea să îi dea bani şi lui.

Vezi şi: EXCLUSIV. Ultimele imagini cu Emi Pian în viață. Momentul în care liderul Duduienilor a ajuns la spital

Emi Pian a fost înjunghiat şi a ajuns în stare gravă la spital, acolo unde a şi murit. Tot la spital a ajuns şi Richard Emanuel Gheorghe, după ce a fost bătut şi înjunghiat de fraţii şi vărul lui Emi Pian. El a supravieţuit, însă, atacului şi a ajuns în arest.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close