Antena 3 CNN Actualitate Justiție Andrew Tate: "Toţi banii mei sunt blocaţi. Nu am acces la maşinile mele"

Andrew Tate: "Toţi banii mei sunt blocaţi. Nu am acces la maşinile mele"

La aproape doi ani de cand a fost începută anchetarea fraţilor Tate, Andrew susţine, în continuare, că el a făcut un mare bine României, promovând ţara noastră peste hotare. 

de Bogdan Borza    |    28 Mai 2024   •   12:45

Mai mult, Andrew Tate, susţine că acuzatiile care i se aduc sunt false.

Între timp, milionarul britanic nu are voie să părăsească România şi nu are acces la conturile şi maşinile de lux. 

“Mă întreb deseori dacă cineva ia in considerare faptul că au trecut 2 ani si nimeni nu a văzut nicio victimă. Am stat într-o celulă, uitându-mă la ştiri cum spuneau că sunt o persoană rea, că am făcut atâţia bani, că sunt un infractor, că sunt un traficant de persoane, că o să vedem toate detaliile cazului ieşind la iveală. Doi ani mai târziu, şi in continuare nu e nicio victimă”, susţine Andrew Tate.

Acesta mai spune că mulţi oameni vin în România datorită lui. 

“Eu am investit bani în România şi ei m-au aruncat într-o celulă, doi ani mai târziu tot nu sunt liber, tot nu pot ieşi din ţară, doi ani şi toţi banii mei sunt blocaţi, toate maşinile luate, toate bunurile sechestrate. Nimeni nu a văzut nicio victimă la ştiri nici măcar o dată. Singurele fete pe care le pot găsi sunt fete care spun că nu sunt victime.

Mă întreb daca trece cuiva prin minte, că după tot acest timp că am stat 4 luni în arest, am stat 8 luni în casa mea inchis, am fost blocat in oraş mai multe luni, acum nu pot părăsi România. Cât va mai dura treaba asta?

Doi ani din viaţa mea, doi ani în care nu mi-am văzut copiii pentru că sunt departe şi nu pot pleca să-i văd şi toată lumea stă şi spune că poate sunt vinovat. Vinovat de ce? Unde? Cine? Când? Cred că oricine cu un creier funcţional intelege cum funcţionează lumea. Şi dacă ajungi prea mare şi vorbeşti împotriva puterii, enervezi oameni”, a declarat Andrew Tate, pentru Antena 3 CNN.

×
Subiecte în articol: Andrew Tate
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Marile publicații americane cer retragerea lui Biden din cursa prezidențială SUA
x close