Antena 3 CNN Actualitate Juriştii din ANAF au petrecut pe banii statului. Blejnar: Angajaţii care au fost la petrecere vor fi sancţionaţi

Juriştii din ANAF au petrecut pe banii statului. Blejnar: Angajaţii care au fost la petrecere vor fi sancţionaţi

Juriştii din ANAF au petrecut pe banii statului. Blejnar: Angajaţii care au fost la petrecere vor fi sancţionaţi
Foto: elettracommunications.blogspot.com
01 Iul 2011   •   10:23

Petrecere de zile mari la ANAF. În timp ce mai marii din agenţie pregătesc listele cu noile restructurări, juriştii din administraţiile financiare din ţară se şcolesc şi se distrează la munte, pe banii statului. La una dintre petreceri a participat însuşi ministrul Finanţelor, Gheorghe Ialomiţianu. Care a venit să-i încurajeze pe oameni, aşa cum a declarat reporterilor Antenei 3.

Într-o intervenţie la Antena 3, Sorin Blejnar a declarat că nu ştia nimic despre această petrecere şi că angajaţii ANAF care au participat vor fi sancţionaţi.

Gheorghe Ialomiţianu şi-a făcut apariţia la petrecere miercuri seară, după ora 23.00, la un restaurant din Căciulata. S-a plimbat pe la toate mesele şi a dat noroc cu lumea. Prezenţa lui nu i-a stingherit pe angajaţi. Aceştia au mâncat şi s-au distrat după pofta inimii.

Petrecerea a durat până la 2.00 dimineaţa. Ultimul care a plecat a fost chiar ministrul. Gheorghe Ialomiţianu ne-a explicat că este vorba despre un sejur de şcolarizare. În care oamenii au nevoie de încurajări.

În timpul sejurului, prea puţini s-au gândit la ce urmează. Şi anume, un nou val de restructurări. O treime dintre administraţiile fiscale din ţară vor fi desfiinţate.

Sejurul de şcolarizare al finanţiştilor s-a suprapus cu şedinţa pentru inundaţii a ministerului mediului. Niciuna dintre instituţii nu a vrut însă să ne spună cât a costat şcolarizarea şi sfătuirea celor aproximativ 400 de bugetari. Din calculele noastre însă, cele două sejururi a câte patru zile s-au ridicat, în total, la aproape 240.000 de lei.

 


Şeful ANAF, Sorin Blejnar, a intervenit telefonic în cadrul uneia dintre emisiunile Antena 3, pentru a aduce informaţii referitoare la petrecerea angajaţilor ANAF. Blejnar a menţionat că intenţionează să-i sancţioneze pe angajaţii care au participat la petrecere.

„Eu azi dimineaţă am aflat de această petrecere. Eu nu am semnat nimic.(...) Vă mulţumesc pentru imaginile astea. Pe acei angajaţi care au fost la petrecere o să-i sancţionez”, a declarat Blejnar care a adăugat că este „puţin iritat de repetarea la infinit a acestu subiect”.
 




×
Subiecte în articol: ANAF petrecere munte restaurant
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close