Antena 3 CNN Actualitate Judecătorii au amânat decizia în privinţa cererii generalului Stănculescu de întrerupere a pedepsei

Judecătorii au amânat decizia în privinţa cererii generalului Stănculescu de întrerupere a pedepsei

Judecătorii au amânat decizia în privinţa cererii generalului Stănculescu de întrerupere a pedepsei
21 Oct 2008   •   12:11

Decizie amânată în cazul eliberării lui Victor Atanasie Stănculescu. La mai puţin de o săptămână după ce a fost trimis după gratii, fostul general aştepta marţi un răspuns la cererea de întrerupere a executării pedepsei, din motive medicale. Judecătorii Tribunalul Militar Teritorial Bucureşti au amânat însă judecarea cererii lui Victor Atanasie Stănculescu de întrerupere a executării pedepsei.
Medicii au stabilit că Victor Stănculescu şi Mihai Chiţac, încarceraţi săptămâna trecută în Spitalul Penitenciar Jilava, suferă de boli cronice. "Tot ce putem spune despre starea de sănătate a celor doi deţinuţi fără a încălca secretul, confidenţialitatea relaţiei doctor-pacient, este că ambii suferă de boli cronice", a declarat purtătorul de cuvânt al penitenciarului, Monica Pană, pentru Mediafax. Cei doi au fost condamnaţi la 15 ani de închisoare în dosarul privind evenimentele de la Timişoara din decembrie 1989.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mihai Chitac
Cele mai noi știri
Parteneri
x close