Antena 3 CNN Actualitate O lebădă cu pui, care se agăţase într-un cârlig de pescuit pe Lacul Neptun, a fost salvată de jandarmi

O lebădă cu pui, care se agăţase într-un cârlig de pescuit pe Lacul Neptun, a fost salvată de jandarmi

lebada Neptun
Lebădă cu pui aflată în dificultate pe lacul Neptun, salvată de jandarmi. Sursa foto: Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa/ Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    20 Iun 2024   •   18:24

O lebădă cu pui aflată în dificultate pe lacul Neptun, după ce se prinsese într-un nailon, a fost salvată de jandarmii constănţeni.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa a informat, printr-un comunicat de presă, că un cetăţean din Neptun a semnalat prin apel la numărul unic de urgenţă 112 faptul că pe lacul din staţiune este o lebădă cu probleme.

Nailonul se înfăşurase în jurul gâtului şi al unui picior, imobilizând-o

„Jandarmii constănţeni s-au deplasat la faţa locului şi au constatat faptul că lebăda se agăţase într-un cârlig de pescuit iar nylonul ataşat de cârlig i se înfăşurase în jurul gâtului şi al corpului, imobilizându-i o aripă şi unul dintre picioare”, se arată în comunicat.

Cu ajutorul unui minciog de pescuit, jandarmii au reuşit să captureze lebăda. I-au desfăcut apoi cârligul şi nailonul din jurul corpului.

„Lebăda a fost eliberată şi s-a întors alături de cei trei puişori ai săi, care au fost spectatori la intervenţia jandarmilor”, a menţionat IJJ Constanţa.

Ieri un cetățean din Neptun a semnalat prin apel la numărul unic de urgență 112 faptul că pe lacul din stațiune este o...

Publicată de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa pe Joi, 20 iunie 2024

 

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close