Antena 3 CNN Actualitate Jandarmeria, despre protestele de la Ministerul Sănătăţii: "Organizatorul a îndemnat participanții să pătrundă în clădirii"

Jandarmeria, despre protestele de la Ministerul Sănătăţii: "Organizatorul a îndemnat participanții să pătrundă în clădirii"

Organizatorul protestului de la Ministerul Sănătății, alături de câțiva reprezentanți ai acestuia, a îndemnat participanții să blocheze accesul în clădire, încercând ulterior să pătrundă în interiorul acesteia, transmite Jandarmeria Capitalei.

de Claudia Popovici    |    17 Aug 2023   •   16:35

„Organizatorul, alături de câțiva reprezentanți ai acestuia, a îndemnat participanții la adunarea publică să blocheze accesul în instituția publică, încercând ulterior să pătrundă în interiorul acesteia. Jandarmii, prin dispozitivele preventiv de ordine publică, au oprit aceste demersuri și i-au determinat pe participanți să păstreze caracterul pașnic al manifestației de protest”, potrivit unui comunicat de presă.

Jandarmeria Capitalei precizează că un bărbat s-a urcat pe fațada clădirii și, în acest moment, prin echipele de dialog, jandarmii încearcă să-l determine să coboare în siguranță.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

„Precizăm faptul că au fost identificate mai multe persoane care au încălcat cadrul legal în vigoare, împotriva acestora urmând a fi aplicate măsuri legale de sancționare”, se arată în finalul comunicatului Jandarmeriei Române. 

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close