Antena 3 CNN Actualitate Iubitul Elenei Udrea a răbufnit: ce spune acesta despre Emi Pian. Reacția uluitoare

Iubitul Elenei Udrea a răbufnit: ce spune acesta despre Emi Pian. Reacția uluitoare

Avalanșa de informații despre asasinarea liderului clanului Duduienilor, Emi Pian, l-a deranjat pe iubitul Elenei Udrea. Adrian Alexandrov nu înțelege de ce subiectul este dezbătut de în toată presa și de ce prezintă un interes atât de mare pentru români.

o_1ef4l1bgpigki0l7sv1rhm1m6hg.jpg
de Dan Gabor    |    07 Aug 2020   •   18:45

“Ați umplut știrile din mediul online si tv cu moartea unui interlop decedat, taiat de alt interlop. Ce e atat de interesant? De educativ? De senzational? Despre cine/ ce vorbiti mai exact? N-ati vorbit si dezbatut atat de intensiv, cazurile in care Artistii Romaniei au plecat dintre noi. Un pic de decenta fata de oamenii care va urmaresc!”, a postat Adrian Alexandrov, pe pagina sa de socializare.

sursa: Facebook/ Adrian Alexandrov

Emi Pian a fost ucis marți dimineață, după o încăierare cu un bărbat dintr-o grupare rivală, zis Napy. Șeful clanului Duduienilor ar fi participat la o partidă de barbut alături de mai mulți interlopi din Capitală, iar la un moment dat, între acesta și Napy a izbucnit un scandal.

În vârstă de 39 de ani, Emi Pian a fost lovit puternic și a fost transportat în stare gravă la spital și, în ciuda eforturilor depuse de medici, a murit. Emi Pian era considerat unul dintre cei mai influenți interlopi din România. El va fi înmormântat duminică, la ora 13.30, la cimitirul "Tudor Vladimirescu" de pe Șoseaua Antiaeriană.

×
Subiecte în articol: Emi Pian Adrian Alexandrov Elena Udrea
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close