Antena 3 CNN Actualitate Istoricul care a prezis victoria lui Donald Trump face previziuni sumbre. Ce se va întâmpla cu președintele ales al SUA

Istoricul care a prezis victoria lui Donald Trump face previziuni sumbre. Ce se va întâmpla cu președintele ales al SUA

cum-a-reactionat-donald-trump-la-anuntul-decesului-liderului-cubanez-fidel-castro-418795.jpg
Foto: Donald Trump/Facebook
29 Noi 2016   •   13:17

Istoricul care a prezis victoria lui Donald Trump în alegerile prezidențiale din SUA susține acum că miliardarul va fi suspendat, de îndată ce Partidul Democrat va recâștiga controlul asupra Congresului, scrie The Independent.

Niall Ferguson, profesor la Universitatea Stanford, a prezis în luna iunie că Trump are șanse mari să câștige alegerile, în ciuda tuturor sondajelor.

Acum, el susține că experiența în afaceri a președintelui ales îl va duce spre un eșec garantat, acum că este pe cale de a prelua frâiele puterii.

Potrivit lui Ferguson, Trump și-a amăgit susținătorii cu experiența sa în afaceri și s-a poziționat de fiecare dată în afara politicii.

Odată ajuns în fruntea Casei Albe, Donald Trump se află acum într-un conflict de interese în ceea ce privește propriile afaceri, în ciuda declarațiilor sale potrivit cărora prima lui prioritate este America, ”nu afacerea lui”.

Ferguson l-a comparat pe Trump cu personajul fictiv Milo Minderbinder, ”un iubitor de consum ostentativ, un mascul alfa care vrea să pună bazele unei dinastii”.

 

×
Subiecte în articol: Donald Trump Alegeri SUA
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close