Antena 3 CNN Actualitate Isterie pe Facebook, după ce s-au viralizat nişte mesaje stupide! Ce trebuie să ştii despre postările care au făcut furori printre internauţi

Isterie pe Facebook, după ce s-au viralizat nişte mesaje stupide! Ce trebuie să ştii despre postările care au făcut furori printre internauţi

re.jpg
Foto: mediabuzz.com.sg
de S.T.    |    30 Sep 2015   •   18:13

În urmă cu doar câteva săptămâni, reţeaua de socializare Facebook a a fost accesată, într-o singură zi, de un miliard de persoane, fapt ce arată că această platformă a devenit indispensabilă. Totuşi, pe lângă faptul că te ajută să fii la curent cu noutăţile ori să interacţionezi cu prietenii, aceasta a dat naştere unor frici printre internauţi, scrie a1.ro.

Mai exact, în ultimele zile, mii de internauţi au distribuit diferite mesaje, prin care încercau să-şi protejeze imaginile postate.

"Datorită faptului că Facebook a ales să implice un software care permite furtul de informaţii personale, luaţi în considerare următoarele: astăzi, 1 decembrie 2014 (n.r. – data se schimbă în funcţie de ziua în care ai publicat mesajul), ca răspuns la noile orientări Facebook, în conformitate cu articolele l. 111,112, 113 din Codul de proprietate intelectuală, declar că drepturile mele sunt ataşate la toate datele cu caracter personal, desene, artă, fotografii, texte etc, publicate în profilul meu. Pentru uz comercial şi pentru orice altă utilizare trebuie cerut acordul meu scris, în orice moment“.

Deşi a creat isterie printre internauţi, postarea acestui mesaj nu are niciun efect. Cu alte cuvinte, însă, funcţionarea reţelei de socializare Facebook nu depinde de ceea ce postează o persoană, ci are reguli clare.

Mai multe, pe a1.ro.

×
Subiecte în articol: Facebook retea de socializare internauti
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close