Antena 3 CNN Actualitate Ipoteză şocantă: Pastorul din Bistriţa şi-ar fi ucis fiul şi apoi s-a sinucis

Ipoteză şocantă: Pastorul din Bistriţa şi-ar fi ucis fiul şi apoi s-a sinucis

Ipoteză şocantă: Pastorul din Bistriţa şi-ar fi ucis fiul şi apoi s-a sinucis
Foto: Antena 3
22 Aug 2013   •   16:31

Răsturnare de situaţie în cazul pastorului din Bistriţa, care a fost găsit mort, împreună cu fiul său, în maşina incendiată, la marginea unui câmp din Satu Mare.

Anchetatorii iau în calcul varianta unei crime urmate de sinucidere şi asta pentru că, potrivit primelor concluzii ale anchetei derulate de poliţie, amprentele pastorului au fost găsite pe arma crimei.

Mai mult, surse judiciare au arătat că pastorul a murit mai târziu decât fiul său, însă, în timp ce cadavrul băiatului avea numeroase urme de violenţă, cel al pastorului avea doar o "plagă tăiată înţepată penetrantă a gâtului cu secţionarea vaselor sanguine".
  
Sursele judiciare au mai declarat că spre aceeaşi ipoteză au condus şi probele strânse de poliţişti, unul dintre indiciile importante fiind înregistrarea ridicată de la o bezinărie, în care pastorul apare cumpărând carburant în canistră.
   
Cadavrele celor doi au fost găsite după ce, în 6 august, un bărbat a anunţat autorităţile din Satu Mare, prin 112, că pe un teren agricol din apropierea localităţii Aciua, comuna Pomi, se află un autoturism Volkswagen Transporter alb, înmatriculat în Bistriţa-Năsăud, al cărui interior avea urme de incendiere, scrie Mediafax.
   
În maşină au fost găsite cadavrele unui bărbat de 39 de ani şi fiului acestuia, în vârstă de nouă ani. Dispariţia celor doi fusese anunţată de către soţia bărbatului la Poliţia Bistriţa, ei fiind daţi apoi în urmărire generală. Cele două trupuri au fost găsite sub bancheta din spate a autoturismului, având multiple leziuni la cap şi la gât.
   

×
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close