Antena 3 CNN Actualitate Ion Diaconescu a fost internat în spital

Ion Diaconescu a fost internat în spital

Ion Diaconescu a fost internat în spital
11 Feb 2007   •   21:13

Fostul lider ţărănist, Ion Diaconescu, a fost internat, duminică, la Institutul de Cardiologie CC Iliescu - Fundeni, din cauza unei sângerări nazale şi a unui nivel ridicat al tensiunii arteriale. Deşi prima criză a apărut sâmbata, Diaconescu nu a fost internat, în schimb, duminică, medicii au hotarât ca el sa fie adus în spital, pentru o supraveghere mai atentă.

"Astăzi de dimineaţă, domnul Diaconescu a avut o sângerare nazală şi un nivel ridicat al tensiunii arteriale (20), motiv pentru care am căzut de acord să meargă la spital, pentru o supraveghere mai atentă. Starea lui este bună, iar mâine (n.r. - luni) vom continua investigaţiile medicale", a declarat directorul medical al instituţiei, Şerban Bubenek.

Ion Diaconescu este perfect conştient, iar starea de sănătate a acestuia este bună. Liderul ţărănist este ţinut sub observaţie, iar dacă starea de sănătate se va stabiliza complet va fi transferat pe secţie în cursul zilei de luni. "Starea domnului Diaconescu este bună, dar vrem să urmărim atent evouţia acestor pusee de tensiune şi a sângerării din ultimele zile, precum şi a stării sale generale de sănătate", a spus Şerban Bubenek.

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close