Antena 3 CNN Actualitate Ioan Ghişe despre personajul cheie în cazul accidentului aviatic: Este responsabil şi primul cap care trebuia să cadă este al lui şi atunci tace mâlc

Ioan Ghişe despre personajul cheie în cazul accidentului aviatic: Este responsabil şi primul cap care trebuia să cadă este al lui şi atunci tace mâlc

Ioan Ghişe despre personajul cheie în cazul accidentului aviatic: Este responsabil şi primul cap care trebuia să cadă este al lui şi atunci tace mâlc
05 Feb 2014   •   21:14

În toată povestea aceasta urâtă cu accidentul aviatic din munţii Apuseni, există un personaj cheie ce are legătură cu evenimentul prin funcţia pe care o deţine.

Constantin Voicu este director al Direcţiei Generale de Transport Aeronaval din Ministerul Transporturilor.

Se pare că Direcţia Generală Trasnport Aero-Naval din cadrul Ministerului Trasnporturilor a fost înfiinţată special pentru Constantin Voicu, cel care a câştigat postul de director printr-un concurs ce a avut loc la sfârşitul anului 2013.

Ioan Ghişe a vorbit în cadrul emisiunii "Subiectiv" despre faptul că nimeni nu l-a tras la răspundere pe Constantin Voicu, unul dintre principalii vinovaţi, de modul în care s-a intervenit pentru victimele accidentului aviatic din Apuseni.

"Este evident primul resposabil, pentru că acel comitet ministerial se întruneşte la iniţiativa acestui domn, în calitate de şef al structurii ", a declarat acesta.

"Dintr-un lucru simplu şi omenesc! Este responsabil şi primul cap care trebuia să cadă este al lui şi atunci tace mâlc", a răspuns acesta întrebat de către Răzvan Dumitrescu de ce crede că despre Constantin Voicu nu a vorbit nimeni.

"Este de răspunderea Ministerului Transporturilor, cred că şi al Ministerului de Interne, dar mai puţin să facă o anchetă internă", a mai adăugat acesta.

"Organigrama prezentată arată că integrează ca şi comicare Inspectoratul General de Situaţii de Urgenţă cu Trasnporturile şi convoacă acest comitet ministerial. Acolo s-a blocat toată treaba".

×
Subiecte în articol: Ioan Ghise
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close