Antena 3 CNN Actualitate Cine este bărbatul care l-a văzut ultima dată în viață pe afaceristul Ioan Crișan? Acesta apare pe camerele de supraveghere

Cine este bărbatul care l-a văzut ultima dată în viață pe afaceristul Ioan Crișan? Acesta apare pe camerele de supraveghere

Antena 3 a prezentat date exclusive din ancheta uciderii afaceristului din Arad, a cărui mașină a fost aruncată în aer. Un bărbat misterios s-a aflat foarte aproape de Ioan Crișan, cu puțin înainte de crimă. Individul a fost surprins de camerele de supraveghere, chiar lângă victimă.

Cine este bărbatul care l-a văzut ultima dată în viață pe afaceristul Ioan Crișan? Acesta apare pe camerele de supraveghere
de Andreea Borboros    |    31 Mai 2021   •   10:39

Specialiștii trimiși de la București încearcă să îl identifice pe cel care l-a văzut ultima dată în viață pe afaceristul Ioan Crișan. Este vorba despre un bărbat care, la momentul în care omul de afaceri a ajuns la terasă, pare că îl așteaptă. Cei doi intră împreună în cafenea, iar după aproximativ 10 minute, ies tot împreună. 

Suspect este faptul că bărbatul, care poartă pe cap o șapcă, se îndepărtează de mașină, Ioan Crișan dă cu spatele, iar după numai câteva secunde, mașina sa a fost aruncată în aer. 

De asemenea, este curios faptul că bărbatul nu apare și pe celelalte camere de supraveghere, surprinse atât la supermarketul în fața căruia s-a produs explozia, cât și pe camerele filmate de amatori. Așadar, este surprinzător faptul că, deși se cunoșteau, bărbatul nu a venit să vadă ce s-a întâmplat. 

În cursul zilei de astăzi, este posibil ca rezultatul necropsiei să fie finalizat, astfel încât specialiștii vor putea identifica exact ce fel de substanță s-a folosit pentru confecționarea bombei care l-a ucis pe omul de afaceri, Ioan Crișan.

Ioan Crișan conducea o mașină adusă din America și avea cutie automată

Omul de afaceri arădean deținea o mașină care era adusă din America și avea cutie automată.

Duminică dimineața, el trebuia să se întâlnească cu angajații de la fermă, la ora 8, însă întâlnirea nu a mai avut loc.

Bărbatul și-a pierdut viața după ce, întors de la o cafenea, s-a urcat în mașină să plece, însă autoturismul a sărit în aer.

Prefect: Autorul atacului cu bombă de la Arad a avut timp să plece din țară

Asasinul care a provocat tragedia de la Arad a avut timp să iasă din țară imediat după explozia mașinii, spune prefectul județului.

El mai spune că granița este foarte aproape, iar autoritățile nu aveau cum să impună restricții la accesul de la frontieră atât de repede.

De asemenea, ipoteza că bomba ar fi fost detonată prin telecomandă este din ce în ce mai sigură.

Bomba care l-a omorât pe omul de afaceri din Arad, montată sub scaunul șoferului

Potrivit unor surse Antena 3, se pare că bomba care l-a ucis pe Ioan Crișan, a fost montată sub scaunul mașinii pe care o conducea. În urma exploziei, balamalele scaunului au fost smulse.

Din primele cercetări, scaunul pe care stătea omul de afaceri Ioan Crişan, a fost efectiv rupt și aruncat în plafonul mașinii.

Celelalte șuruburi și balamale din mașină au fost găsite la locul lor, arzând doar tapițeria.

×
Subiecte în articol: Ioan Crișan
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close