Antena 3 CNN Actualitate Două urme de ADN au fost găsite pe explozibilul care a aruncat în aer mașina afaceristului Ioan Crișan

Două urme de ADN au fost găsite pe explozibilul care a aruncat în aer mașina afaceristului Ioan Crișan

Dezvăluiri incredibile în cazul atentatului de la Arad. Două urme de ADN au fost descoperite de anchetatori pe explozibil! Una dintre ele aparține chiar omului de afaceri ucis. Anchetatorii mai au acum încă o pistă de cercetat. Imediat după asasinarea lui Ioan Crişan, Cosmin Mladin, un cunoscut personaj din Arad, care face trafic cu țigări, a dispărut fără urmă. Oamenii legii trebuie să stabilească dacă nu cumva există o legătură între dispariția lui şi moartea lui Ioan Crişan.

Două urme de ADN au fost găsite pe explozibilul care a aruncat în aer mașina afaceristului Ioan Crișan
de Roxana Ciucă    |    04 Iun 2021   •   10:39

După analizele efectuate, anchetatorii au descoperit două urme de ADN pe explozibil. Unul dintre acestea îi aparține chiar afaceristului Ioan Crișan, anchetatorii urmând să stabilească cui aparține cel de-al doilea.

Astăzi se împlinește o săptămână de la asasinatul lui Ioan Crişan şi nici până acum cei care s-au răzbunat pe el nu au fost găsiți. Familia nu are voie să ridice cadavrul de la morgă până la finalizarea anchetei. 

În ancheta privind asasinatul omului de afaceri din Arad, procurorii nu au reținut deocamdată niciun suspect. Posibilele legături ale lui Crișan cu rețelele de traficanți sunt verificate în continuare. Camioanele lui ajungeau în țări din Europa de Est - cel mai des Bulgaria și Ucraina.

La atac au acționat mai multe persoane, care au făcut și greșeli

Ultimele informații venite pe surse arată că a fost vorba de o răzbunare și că au acționat mai multe persoane, care, deși au lucrat atent, au făcut greșeli.

Sunt indicii care arată că ar fi avut implicare și pe partea cu țigarete, însă acest lucru încă se cercetează.

Pentru asasinat s-ar fi folosit TNT, un explozibil extrem de puternic, care, în anumite cantități, poate dărâma şi o clădire întreagă. Specialiștii spun ca pachetul cu explozibil era cel mai probabil de mărimea unei poșete.

Bomba este una de tip militar din fosta Iugoslavie şi montarea ei nu ar dura mai mult de un minut, spun experții.

Autorii atentatului ar fi făcut şi erori. Autoritățile din țara noastră cooperează şi cu cele din alte state, fiind posibil ca cel care ar fi comandat asasinatul sa nu fie din România.

Amanta, filmată la locul exploziei

Noi imagini arata că, după explozie, la fața locului ar fi ajuns şi presupusa amantă a afaceristului, Aurora Ardelean.

Aceasta a stat minute bune înmărmurită pe o bancă, alături de cei de care era însoțită. Un bărbat din grupul Aurorei s-a apropiat de anchetatori pentru a observa de aproape cum se desfășoară cercetările.

Martori au fost şi cei din blocurile de lângă cafeneaua în fața căreia s-a produs tragedia.

În timp ce ancheta își urmează cursul, la casa lui Ioan Crişan, șotia si fiica acestuia sunt răpuse de durere.

 

×
Subiecte în articol: Arad Ioan Crișan
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close