Antena 3 CNN Actualitate Ioan Avram Mureşan a fost citat la DNA în "dosarul caltaboş"

Ioan Avram Mureşan a fost citat la DNA în "dosarul caltaboş"

Ioan Avram Mureşan a fost citat la DNA în "dosarul caltaboş"
04 Dec 2007   •   12:22

Fostul ministru al Agriculturii Ioan Avram Mureşan s-a prezentat, marţi, la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, unde a fost citat în legătură cu dosarul în care este cercetat alături de Decebal Traian Remeş şi omul de afaceri Gheorghe Ciorbă. Procurorii i-au prelungit cu 30 de zile măsura interdicţiei de a părăsi localitatea de domiciliu. ?Este marea victorie a domnului procuror. Există o motivare, dar este aceeaşi care apare în toate hârtiile, cum că există indicii că aş vrea să fug din ţară. Eu am mai spus că nu am de gând să fug. Cea mai mare jignire care mi se poate aduce mie este această acuză?, a declarat Mureşan la ieşirea din sediul DNA.

Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie efectuează cercetări faţă de Ioan Avram Mureşan pentru complicitate la săvârşirea a două infracţiuni de cumpărare de influenţă. Mureşan este cercetat în stare de libertate, Curtea de Apel Bucureşti respingând cererea procurorilor anticorupţie de arestare preventivă a acestuia.

În acest caz este cercetat şi Decebal Traian Remeş. Procurorul general Laura Codruţa Kovesi a solicitat avizul pentru declanşarea urmăririi penale a ministrului Agriculturii Traian Remeş, pentru trafic de influenţă.

Antena 3

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close