Antena 3 CNN Actualitate Investiție majoră la Spitalul Floreasca. Rezerve moderne și echipamente de ultimă oră

Investiție majoră la Spitalul Floreasca. Rezerve moderne și echipamente de ultimă oră

spitalul floreasca
Investiții majore la Spitalul Floreasca. Sursă foto: Captură foto Antena 3 CNN
de Laura Dinu    |    16 Iul 2024   •   12:35

Spitalul Clinic de Urgență Floreasca va căpăta o nouă înfățișare datorită unei investiții de aproape 1 milion de euro. Investiția include echipamente medicale de ultimă generație, dar și amenajarea de noi rezerve moderne pentru pacienți. Astfel, spitalul din Capitală va oferi condiții la cele mai înalte standarde și va ajunge la nivelul celor mai prestigioase unități medicale din Occident. 

Reabilitarea Secției II Chirurgie a Spitalului Clinic de Urgență Floreasca cuprinde amenajarea a 11 rezerve moderne, fiecare echipată cu baie proprie. Rezervele sunt dotate cu paturi electrice, rampe de oxigen, sisteme de apelare a personalului medical și monitoare pentru funcțiile vitale, toate conectate la recepția centrală, unde personalul medical este permanent prezent.

”Pacienții Spitalului Clinic de Urgență Floreasca sunt cei care vor beneficia de noua investiție prin facilități medicale de ultimă generație, dar și prin condiții superioare de recuperare, care vor permite un proces de vindecare mai scurt, într-un mediu prietenos și confortabil”, susține George Jinescu, coordonatorul medical al proiectului. 

Noua investiție de 950.000 de euro include și echipamente medicale de ultimă generație, infrastructură modernizată și facilități menite să asigure un mediu sigur și confortabil pentru pacienți și personalul medical.

”Datorită accesului la resurse și tehnologii moderne, personalul medical va putea oferi îngrijire la cele mai înalte standarde, aspect esențial pentru tratarea și recuperarea optimă a celor care vin în unitatea noastră spitalicească. Astfel, fiecare pacient va avea parte de un nivel ridicat de confort și îngrijire”, mai spune medicul. 

”Ne dorim ca acest spațiu să ofere pacienților un loc de recuperare la standarde înalte, reflectând respectul nostru pentru comunitate și implicarea în asigurare bunăstării celor care au încredere în serviciile noastre”, susține și Mădălin Mihailovici, directorul general Apa Nova

De asemenea, renovarea spațiului a creat un impact estetic relaxant prin utilizarea finisajelor premium în rezerve și a îmbunătățit semnificativ ergonomia saloanelor și băilor, care sunt acum mult mai spațioase și dotate cu obiecte sanitare moderne, și sunt adaptate pentru pacienții cu handicap locomotor.

”Această nouă investiție de aproape 1.000.000 euro pentru Spitalul Clinic de Urgență Floreasca este o continuare firească a eforturilor noastre de a crea un mediu postoperator modern și confortabil pentru pacienți. Considerăm că prin acest proiect ne îndeplinim datoria morală, de suflet, de a contribui la îmbunătățirea condițiilor din spitale și de a răsplăti medicii români care fac minuni cu resurse limitate”, mai spune Mihailovici.

Modernizarea secției vine după investiția de 500.000 de euro din 2022, când a fost recondiționat complet și dotat cu echipamente de ultimă generație un salon post operator cu o capacitate de 8 paturi de terapie intensivă. Sute de pacienți au beneficiat de servicii medicale post-operatorii de top, de la deschidere și până în prezent.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close