Antena 3 CNN Actualitate Interviu exclusiv cu Elena și Ianis Hagi: „Noi am avut o conexiune din prima zi. Știam că nu este o relație de copii”

Interviu exclusiv cu Elena și Ianis Hagi: „Noi am avut o conexiune din prima zi. Știam că nu este o relație de copii”

ianis hagi antena 3 cnn
Nunta lui Ianis Hagi are loc în weekend, după jumătate de an de la cununia civilă. Sursă foto: Antena
de Mia Lungu    |    13 Iul 2024   •   11:39

Cununia religioasă a Elenei şi a lui Ianis Hagi va avea loc în această duminică, la Palatul Știrbey de lângă București, iar Antena are drepturi exclusive de difuzare a celor mai importante momente din cadrul acestuia. Cei doi au acordat un interviu exclusiv în care vorbesc despre relația lor și nunta ce urmează să aibă loc în acest weekend.

Dragostea lor va fi celebrată în acest weekend, la un an de când Ianis a cerut-o în căsătorie pe Elena şi la mai bine de jumătate de an de la cununia civilă, care a avut loc în decembrie 2023.

Reporter Antena: Vă simțiți pregătiți pentru marele eveniment de duminică?

Ianis Hagi: Da, ne simțim pregătiți, însă, în același timp, n-am mai trăit așa ceva, deci o să vedem, probabil în ziua respectivă, minut cu minut. O să-l trăim destul de intens și ne vom adapta. Suntem destul de deschiși la orice, am trecut prin multe împreună, o să trecem cu bine. Plus, avem familiile lângă noi. Ne ajută și ne-au ajutat până acum extrem de mult. Cu siguranță ne vor ajuta și duminică.

Reporter Antena: Elena, știm că femeile se ocupă de micile detalii dintr-un astfel de eveniment. Cum merg pregătirile pentru nuntă?

Elena Hagi: Intens. Totul a mers foarte bine până acum. Mai sunt două zile până la eveniment și pot spune că totul este pregătit. Am avut parte de foarte mari ajutor și oameni de bază.

Reporter Antena: Ai ținut cont de un anumit detaliu? Ți-ai dorit în mod special ceva și s-a întâmplat lucrul acesta?

Elena Hagi: Pot spune că tot ce mi-am dorit, duminică sunt sigură că o să devină realitate. Și am fost foarte atentă la detalii. De-abia aștept să văd cum o să iasă totul, având în vedere că sunt la Constanța, se pregătește totul la București..

Reporter Antena: Spune-mi un detaliu, un detaliu la care ai ținut foarte mult.

Ianis Hagi: În general, când pregătim ceva, vorbim aici și de o cină în oraș, vrem totul să fie așa cum ne dorim noi, masa pe care o vrem noi, localul pe care îl dorim. Rareori lăsăm lucruri să se întâmple așa de la sine.

Reporter Antena: Veți respecta tradițiile de nuntă?

Ianis Hagi: Da, cu siguranță. În primul rând la noi nunta nu se face fără Hlambură. Hlambura este steagul cu care dansăm toată noaptea. Noi îl facem din partea bărbatului, din partea băiatului. Se face hlambura cu o zi înainte, ne adunăm doar familia mea, iar apoi la nuntă se dansează cu hlambura, steagul. Și apoi ceva ce înseamnă foarte mult pentru noi, cred că este și moștenirea nașilor din partea părinților mei. Se dau din generație în generație. Bunici, părinții, copiii și așa mai departe. Așa cum și copiii noștri o să moștenească nașii de la noi. Este o tradiție care contează destul de mult într-o familie.

Elena Hagi: Sunt tradițiile noastre și ne mândrim cu ele. Ne iubim tradițiile.

Reporter Antena: Ce v-a făcut să alegeți o locație istorică pentru marele eveniment și ce înseamnă domeniul Știrbey pentru voi?

Ianis Hagi: Eu știu că Elena mi-a spus să găsim ceva frumos, iar Palatul Știrbey este una dintre cele mai spectaculoase locații din București. Prima dată când ne-am dus acolo, ne-am simțit foarte bine, am simțit că putem să planificăm nunta așa cum ne-o dorim. Iar apoi era și discuția de număr. La noi nunțile se fac într-un număr cât mai mare și oamenii acolo au putut să ne pună pe tavă tot ce ne-am dorit.

Elena Hagi: Este o locație foarte frumoasă cu o tradiție în spate și o poveste istorică frumoasă, dar în primul și în primul rând este un cadru superb și de-abia aștept să vedem cum o să fie duminică.

Reporter Antena: Aș îndrăzni să întreb câți invitații veți avea la nuntă

Ianis Hagi: Depinde și cine vine și cine nu vine. Mai ales din partea mea, mulți dintre colegii mei au o vacanță destul de scurtă. O să fim destui, oricum.

Reporter Antena: Îți vin și dintre colegii?

Ianis Hagi: Da, o să vină. Mulți dintre ei mi-au confirmat. Însă alții au o vacanță destul de scurt, dar îi înțelegem pentru că a fost o vară neobișnuită, să zic așa, pentru un fotbalist român. Fiindcă în ultimii ani nu ne-am mai calificat la campionate europene, turnee finale și vacanța s-a scurtat, dar înțelegem. Dar știm că toți dintre ei ar fi vrut să fie alături de noi și cei care nu vor fi acolo cu siguranță ne vor binele. Mi-au transmis deja cei care nu o să fie și mi-au transmis multă sănătate și tot binele din nume.

Reporter Antena: Elena, ți-ai imaginat vreo clip că vei ajunge în acest punct, în momentul în care te-ai întâlnit pentru prima dată cu Ianis? 

Elena Hagi: Pot spune că încă din momentul în care ne-am întâlnit am simțit că ne cunoștem dintotdeauna. Am știut că este sufletul meu pereche, dar am lăsat timpul să decidă, referitor la relația noastră.

Reporter Antena: A crescut frumos relația, nu? V-ați crescut, v-ați cunoscut, v-ați descoperit unul pe celălalt.

Elena Hagi: Ne-am cunoscut de tineri, chiar copii și ne-am crescut unul pe celălalt.

Reporter Antena: Poate fi acesta secretul unei relații frumoase, să vă creșteți unul pe celălalt?

Ianis Hagi: Depinde de fiecare. Sunt povești și povești. Am prieteni și cunoștințe, fiecare cu povestea lui în viață. Important este să ai respect, să te iubești, astea cred că sunt principiile cele mai importante. Apoi conexiunea pe care o ai cu partenerul tău. Noi am avut o conexiune, cum a zis Elena, din prima zi. Știam că nu este o relație de copii. Am simțit o emoție puternică și am știut că trebuie să o luăm pas cu pas, să ne cunoaștem. Altfel intrii într-o relație când știi că poate însemna ceva pentru toată viața. Iar noi am simțit acest lucru.

Reporter Antena: Spuneai de o emoție puternică. Te-aș întreba dacă tu crezi că emoțiile de duminică vor fi mai mari decât cele pe care le-ai simțit pe teren.

Ianis Hagi: Probabil. Ideea este că eu m-am născut pentru fotbal, simt asta, am simțit-o de mic copil, iar tot ce se întâmplă pe teren mi se pare foarte, foarte normal. Eu n-am mai fost în trecut îndrăgostit, sunt pentru prima dată îndrăgostit și voi fi pentru prima dată ginerică. Deci, cu siguranță va fi o experiență nouă pentru mine. Emoțiile sunt, dar e și normal să fie emoții, cum și acum le avem, așa vor fi și la nuntă, dar asta înseamnă că trăim, asta înseamnă că suntem unde ne dorim, când ai ai emoții. Asta înseamnă că cei de lângă noi, cei pe care îi iubim, vor fi acolo Iar cumulul ăsta de emoție o să ducă la o petrecere de neuitat și va fi primul pas către viitor, către noul nostru capitol.

Reporter Antena: Apropo de viitor, ce vă promiteți unul celuilalt în acest moment?

Elena Hagi: Respect. Este cel mai important pentru a clădi o relație, pentru a o susține și ne dorim să rămânem așa cum suntem și acum, ba chiar să creștem.

Ianis Hagi: Da, și am crescut cu respect în familie, asta ne-au transmis părinții noștri, bunicii. Am crescut cu bunicii în casă, deci cuvântul respect este probabil principiul numărul unu în familiile de machedoni și mai ales la noi. Ne-au transmis acest lucru și cred că e singurul lucru pe care îl putem promite.

Reporter Antena: O ultimă întrebare. Ce mesaj aveți voi, acum, pentru voi din viitor?

Elena Hagi: Eu aș spunea să nu uităm să fim fericiți.

Ianis Hagi: Și eu probabil să avem timp și unul pentru celălalt. Cu siguranță vor apărea și copii, nepoți, familii, verișori, toți. Și, la un moment dat, trebuie să te gândești și la partenerul tău să nu uiți să fii ca în tinerețe.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close