Antena 3 CNN Actualitate Internetul naşte monştri! Mesaje care îngrozesc oamenii

Internetul naşte monştri! Mesaje care îngrozesc oamenii

Internetul naşte monştri! Mesaje care îngrozesc oamenii
20 Iun 2007   •   10:14

Un mesaj însoţit de fotografii cumplite a ajuns să se propage în tot judeţul Prahova şi să bage groaza în oameni. Este vorba despre o ambulanţă neagră, în care se află 3 indivizi deghizaţi, care au doar un scop în viaţă: răpirea copiilor, pentru a le fura organele. Poliţiştii au descoperit şi de unde a pornit mesajul care a băgat în sperieţi sute de oameni: din oraşul Băicoi. "La început a fost doar un zvon, dar acum s-a confirmat. O ambulanţă de culoare neagră, cu un preot, un medic şi un poliţist (toţi trei deghizaţi), umblă prin municipiul Câmpina, răpesc copii cu vârste cuprinse între 10 şi 25 de ani, pe care îi mutilează, apoi le fură organele şi îi omoară într-o baltă de sânge". Acesta este unul din mesajele care apar pe Internet.

Mesajul a fost preluat, se pare, de pe un site internaţional. Venea însoţit de fotografii terifiante, cu un cadavru sfârtecat despre care se spunea că este al unui tânăr bucureştean şi că au fost făcute la morga spitalului din oraş. S-a răspândit uluitor de repede şi a semănat panică printre utilizatorii de Internet.

Imaginaţia celor care au primit mesajul a luat-o razna. La fel şi zvonurile, care curând au creat o adevărată isterie printre prahoveni. Nu numai utilizatori de internet, ci simpli localnicii ai zonelor vizate. Oamenii nici nu şi-au mai lăsat copiii afară, de teama ambulanţei-fantomă.

Poliţia spune însă că mesajul este un fals. Câţiva dintre cei care l-au distribuit pe intrenet au fost deja identificaţi în oraşul Băicoi. Glumă macabră care a îngrozit însă o ţară întreagă. La începutul acestui an, în localitatea Dâmboviţeană Pătroaia, o ambulanţă venită să preia un pacient a fost devastată de săteni. Oamenii au crezut că era temuta ambulanţă-fantomă. Poliţia face în continuare cercetări pentru a-l descoperi pe iniţiatorul mesajul electronic.

Observator

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close