Antena 3 CNN Actualitate Întârzieri de până la 240 de minute, din cauza grevei feroviarilor maghiari. Vedeţi trenurile cu probleme

Întârzieri de până la 240 de minute, din cauza grevei feroviarilor maghiari. Vedeţi trenurile cu probleme

Întârzieri de până la 240 de minute, din cauza grevei feroviarilor maghiari. Vedeţi trenurile cu probleme
19 Oct 2009   •   17:10

Greva feroviarilor maghiari scoate din circulaţie mai multe trenuri internaţionale. Două trenuri personale şi doua rapide internaţionale au fost anulate. Altele au avut întârzieri de până la două ore, iar cele cu destinaţia Oradea vor întârzia peste 3 ore.

Trenul rapid internaţional 75-2 Budapesta - Timişoara Nord a fost anulat pe întreaga distanţă, în timp ce trenul rapid internaţional 412 Oradea - Budapesta, care a fost anulat iniţial, a plecat din Oradea conform graficului de circulaţie în vigoare, la ora 15.07.

În plus, trenul rapid internaţional 375-2 Budapesta - Bucureşti Nord, va ajunge la destinaţie cu o întârziere de 240 de minute, trenul rapid internaţional 409-2 Biharkeresztes - Episcopia Bihor - Braşov va ajunge la destinaţie cu o întârziere de 120 de minute, la fel ca trenul rapid internaţional 4013-2 Biharkeresztes -Oradea.

Salariaţii de la căile ferate din Ungaria au încetat lucrul între orele 1.00 şi 10.00. Sindicatul lucrătorilor feroviari protestează faţă de posibilele reduceri salariale şi a concedierilor din sectorul

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: grevă trenuri intarziere
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close