Antena 3 CNN Actualitate Inspiraţie salvatoare. Şi-a rupt paşaportul pentru a nu ajunge prostituată în Italia

Inspiraţie salvatoare. Şi-a rupt paşaportul pentru a nu ajunge prostituată în Italia

Inspiraţie salvatoare. Şi-a rupt paşaportul pentru a nu ajunge prostituată în Italia
04 Noi 2008   •   19:37

Şi-a rupt paşaportul că să nu ajungă prostituată pe străzile din Italia. A fost soluţia salvatoare găsită de o tănâră din Constanţa, după ce a fost răpită de acasă, bătută şi ameninţată cu moartea de un proxenet.
În urmă cu două luni, când l-a cunoscut pe tânăr, fata nu s-a gândit că este proxenet. Totul a fost bine, până când extrem de insistent băiatul îi tot cerea să meargă cu el în Italia. Fata susţine că la ultima întâlnire i-a spus că nu vrea să-l mai vadă.
Tânăra declară că băbatul i-a furat paşaportul şi cumpărase deja biletele de avion. Nici asta n-a convins-o pe fată care vroia doar să-şi recupereze actele. S-au întîlnit chiar în faţa casei ei. Atunci a început coşmarul.
?Mi-a dat trei pumni în cap, mi-a luat telefonul, m-a bătut şi m-a suit cu forţa în taxi.? a spus victima.
Răpită din faţa casei şi aruncată în maşină, fata a aflat în drum spre Bucureşti ce o aşteapta în Italia.
Tot drumul, spune ea, a pândit un moment să scape. Nici moartă nu vroia să ajungă sclavă într-un bordel. S-a salvat singură când răpitorul a adormit iar taximetristul a coborât câteva minute din maşină. Şi-a rupt prima filă din paşaport, gândindu-se că astfel poliţiştii de frontieră nu o vor lăsa să iasă din ţară.
Răpitorul şi-a dat seama că şi-a găsit naşul pe aeorport. Ca să nu-l reclame la poliţie a păzit-o până-n ultima clipă. Apoi s-a îmbarcat de urgenţă în avion. Anchetatorii au deja numele proxenetului şi imagini cu el luate de pe camerele de supraveghere. Acum, poliţiştii vor să afle dacă bărbatul face sau nu parte dintr-o reţea de proxenetism.

Observator

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close