Antena 3 CNN Actualitate Inspectorii sanitar-veterinari: Hipermarketul Kaufland Colentina poate fi redeschis

Inspectorii sanitar-veterinari: Hipermarketul Kaufland Colentina poate fi redeschis

Inspectorii sanitar-veterinari: Hipermarketul Kaufland Colentina poate fi redeschis
09 Aug 2009   •   10:02

Hipermarketul Kaufland Colentina se redeschide. Inspectorii sanitar-veterinari vor sta însă cu ochii pe activitatea magazinului în perioada următoare pentru a evita situaţii care precum cea care a generat scandalul de acum câteva zile. Atunci au apărut imagini în care se puteau vedea două pisici care se înfruptau din mezelurile expuse pe rafturi.

După două zile şi două nopţi de deratizare, dezinsecţie şi mai ales verificarea tuturor produselor alimentare, hypermarket-ul a obţinut aprobarea de redeschidere. "Dumnealor au făcut toate cele necesare, inclusiv au eliminat şi au trimis la Protan toate produsele care erau expuse şi care exista riscul să fie contaminate sau să fi căzut sub incidenţa unor nereguli în ceea ce priveşte igiena. Dumnealor au luat decizia de a le elimina pe toate astfel încât rafturile erau goale", precizează Liviu Rusu, reprezentant al Protecţiei Consumatorului.

O altă măsură luată de conducerea hypermarketului a fost montarea unor senzori suplimentari pentru detectarea prezenţei animalelor.

Totuşi, inspectorii sanitar-veterinari vor supraveghea în continuare activitatea magazinului.

Hypermarketul a fost închis, în urmă cu două zile, după ce două pisici au fost filmate în timp ce se plimbau nestingherite printre rafturile cu mâncare.

Antena 3

×
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close