Antena 3 CNN Actualitate Inspector ANAF mort, după ce mașina sa a intrat frontal într-o cisternă încărcată cu peste 15.000 de litri de motorină

Inspector ANAF mort, după ce mașina sa a intrat frontal într-o cisternă încărcată cu peste 15.000 de litri de motorină

Un inspector ANAF şi-a pierdut viaţa după ce mașina pe care o conducea s-a lovit frontal de o cisternă încărcată cu peste 15.000 de litri de motorină.

de Redacția Antena 3 CNN    |    30 Mai 2024   •   15:41

Accidentul a avut loc pe drumul care leagă Constanţa de Corbu, iar din primele informaţii, şoferul autoturismului a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens, unde s-a izbit de cisternă.

Mai multe echipaje de poliție și de salvare au intervenit la fața locului. 

Din păcate, șoferul a murit pe loc.

La locul accidentului s-au deplasat și echipajele Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, pentru a efectua cercetarea la fața locului și a căuta indicii despre modalitatea de producere a tragediei.

În GALERIA FOTO de mai jos puteți vedea imagini de la locul tragediei.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Un alt accident a asemănător a avut loc în urmă cu aproximativ două săptămâni, pe Drumul Judeţean (DJ) 226 între Năvodari şi Corbu.

Un bărbat a murit, iar o femeie şi un alt bărbat au fost grav răniţi şi au ajuns de urgenţă la spital, după un accident mortal produs pe DJ 226.

Potrivit unor martori oculari, unul dintre şoferi ar fi fost atent la telefon, iar la un moment dat maşina a pătruns pe contrasens şi s-a izbit frontal de un autoturism care circula regulamentar.

Impactul a fost atât de puternic încât maşinile au fost distruse, iar oamenii au rămas încarceraţi.

×
Subiecte în articol: inspector ANAF accident masina
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close