Antena 3 CNN Actualitate Ingrid Iordache, una dintre marile speranțe ale Tineretului Social-Democrat, se alătură Partidului Puterii Umaniste (social-liberal)

Ingrid Iordache, una dintre marile speranțe ale Tineretului Social-Democrat, se alătură Partidului Puterii Umaniste (social-liberal)

Umaniștii au anunțat, în cadrul unui eveniment organizat la Arad, extinderea echipei partidului, prin venirea lui Ingrid Iordache, alături de aproximativ 200 de noi membri.

o_1e2oli9qn6nr9001m701g721cusb.jpg
06 Mar 2020   •   21:37

Ingrid Iordache are 25 de ani și a fost, până recent, președintele organizației locale a tinerilor social-democrați. Acum a preluat conducerea filialei arădene a PPU (social-democrat).

În sală a fost prezent și deputatul PSD Dorel Căprar, cel care până recent a condus organizația Arad a social-democraților.

Contextul politic a determinat-o pe Ingrid Iordache, tânăr politician considerat de mare perspectivă, să aleagă echipa umanistă pentru a putea pune în practică viziunea sa pentru viitor.

”Am văzut o mare nedreptate, aici la Arad. În fața lucrurilor de acest fel fie te resemnezi, fie te revolți și încerci să provoci o schimbare fundamentală. Eu nu mă resemnez! Dimpotrivă, intru în jocul politic, dar nu pentru a-l perpetua, ci pentru a-l schimba”, a transmis Ingrid Iordache în cadrul evenimentului de la Arad.

×
Subiecte în articol: Ingrid Iordache
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close