Antena 3 CNN Actualitate Infotrafic. Victime pe şosele din cauza vitezei şi neatenţiei la volan

Infotrafic. Victime pe şosele din cauza vitezei şi neatenţiei la volan

Infotrafic. Victime pe şosele din cauza vitezei şi neatenţiei la volan
14 Noi 2009   •   10:59

Lipsa de experienţă şi neatenţia, doar două dintre cauzele care sporesc numărul morţilor pe şoselele din România. Un tânăr de 24 de ani din Arad a murit vineri noapte după ce a pierdut controlul maşinii şi a ajuns într-un stâlp. Conducea cu 200 de km la oră. Şi în Cluj, trei oameni au murit, după ce două maşini s-au ciocnit frontal. În acest caz a fost vorba de neatenţia femeii aflate la volanul unuia dintre autoturisme.

Într-o secundă s-a petrecut totul. Băiatul de 24 de ani gonea cu viteză mare. A pierdut controlul maşinii şi s-a oprit în stâlp. Doar fata aflată în maşină a supravieţuit. Prietena băiatului a fost dusă în stare gravă la spital. Se pare că maşina în care tânărul şi-a găsit moartea, era împrumutată de la un prieten, pentru o plimbare în noapte, pe şosea.

Un cetăţean de origine franceză circula regulamentar dinspre Sibiu spre Cluj. La un moment dat, s-a trezit în faţă cu un o maşină scăpat de sub control. Nu a mai putut evita impactul. Vinovată de producerea tragediei este o femeie de 37 de ani. Atât ea, cât şi ceilalţi doi pasageri ai maşinii au murit pe loc. Din cauza accientului, circulaţia în zonă a fost blocată mai bine de o oră.


Antena 3

×
Subiecte în articol: accident rutier
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close