Antena 3 CNN Actualitate Informare meteo de viscol, polei şi ninsori, începând de vineri dimineaţă în întreaga ţară

Informare meteo de viscol, polei şi ninsori, începând de vineri dimineaţă în întreaga ţară

minan.jpg
Foto: Agerpres
08 Ian 2015   •   14:24

Administraţia Naţională de Meteorologie /ANM/ a emis, joi, o nouă informare meteo de viscol, ninsori şi polei, valabilă în toată ţara începând de vineri dimineaţă, informează Agerpres.

Conform meteorologilor, în intervalul 9 ianuarie, ora 10,00 — 10 ianuarie, ora 14,00, în toate zonele montane va ninge, local abundent.

Vântul va avea intensificări cu viteze ce vor depăşi la rafală 70-80 km/h viscolind şi spulberând zăpada, îndeosebi în zona înaltă a Carpaţilor Orientali şi Meridionali.

În restul teritoriului, vântul va avea intensificări locale și temporare, cu viteze la rafală de 45-50 km/h şi vor fi precipitaţii mixte, ce vor favoriza formarea poleiului.

Vremea va intra într-un proces de încălzire, iar în a doua parte a nopţii de vineri spre sâmbătă şi în prima parte a zilei de sâmbătă, în Banat şi Crișana va ploua şi izolat se vor cumula cantităţi de peste 15-20 l/mp.

Până vineri dimineaţă, este în vigoare o informare meteo de ger şi intensificări ale vântului. Potrivit acesteia, vremea va fi deosebit de rece, geroasă mai ales în cursul nopţilor şi al dimineţilor în toată ţara.

×
Subiecte în articol: ANM
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close