Antena 3 CNN Actualitate Inedit Un manipulator de bagaje și un câine, virali pe internet. Gestul care a topit inimile oamenilor

Un manipulator de bagaje și un câine, virali pe internet. Gestul care a topit inimile oamenilor

Un manipulator de bagaje a topit milioane de inimi. El a fost filmat mângâind un cățeluș înainte ca acesta să fie încărcat într-un avion și a fost recompensat de directorul companiei aeriene. Gestul a devenit viral pe rețelele de socializare.

Un manipulator de bagaje și un câine, virali pe internet. Gestul care a topit inimile oamenilor
Un manipulator de bagaje și un câine, virali pe internet. Gestul care a topit inimile oamenilor
de Cerasela Stafie    |    06 Mai 2022   •   09:27

Chad, un angajat al aeroportului din Perth, capitala Australiei de Vest, a devenit faimos în toată țara. Un videoclip cu el în timp ce încerca să liniștească un cățel înainte să fie îmbarcat în avion a ajuns viral pe rețelele de socializare.

@jacquifelgate @Virgin Australia ♬ original sound - jacquifelgate

Peste trei milioane de oameni au vizionat imaginile, iar jurnaliștii au mers la aeroport, ca să vorbească cu bărbatul. Reporterul Channel Seven, Jacqui Felgate, l-a întrebat ce îi șoptea blănosului printre gratiile cuștii.

”L-am liniştit şi l-am întrebat dacă este gata să se îmbarce, la fel cum pasagerii sunt întrebaţi la poartă. Am spus: Coopy, amice, vei fi bine, sper să ai un zbor sigur, ne vedem de cealaltă parte”, a povestit Chad, potrivit Daily Mail.

”Este un mediu înfricoșător pentru ei. Încerc din răsputeri să-i liniștesc, să le dau apă și să îi răsfăț înainte de a fi introduși în avion”, a adăugat.

”Am petrecut ceva timp cu el în zona de așteptare pentru transport, înainte de livrare la aeronavă. Acolo, îmi place să verific toate animalele de companie, să le mângâi și încerc să mă împrietenesc cu ele. În felul ăsta, o față familiară îi întâmpină pe asfaltul aglomerat mai târziu, când le încărcăm”, a mai exlicat bărbatul. 

Proprietarul cățelușului, Cheyenne, a fost impresionat de bunătatea manipulatorului de bagaje. El a ținut să-i mulțumească: ”mulțumesc că l-ai calmat, nu este cel mai mare fan al zborului, așa că să îți faci timp să stai cu el a fost cu adevărat încântător.”

După ce a impresionat o țară întreagă, directorul companiei Virgin Australia, Jayne Hrdlicka, a decis să facă o călătorie la Perth pentru a-l recompensa pe Chad pentru amabilitatea față de câine. Omul a primit două bilete dus-întors de avion la clasa business.

”Acest lucru vă oferă, evident, posibilitatea de a aduce un prieten... Știu că ați primit o mulțime de oferte de la femei impresionate din întreaga lume”, i-a spus Hrdlicka.

Chad a mulțumit tuturor pentru sprijin pe pagina sa de Instagram, adăugând că se asigură că fiecare animal care pleacă într-o călătorie primește un ”tratament regal”. În urma multor întrebări primite în acest sens, el a dezvăluit și că este singur.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Haos pe Aeroportul Otopeni: Sunt întârzieri la mai multe curse
x close