Antena 3 CNN Actualitate Inedit Un bărbat din județul Botoșani a înviat la propria înmormântare. Este incredibil ce s-a întâmplat cu bătrânul la un an de la acest incident

Un bărbat din județul Botoșani a înviat la propria înmormântare. Este incredibil ce s-a întâmplat cu bătrânul la un an de la acest incident

o_1bkqjp8hp1h7ocoor9n1o2n1ld58.jpeg
Foto: Pixabay.com
12 Iul 2017   •   08:20

Caz incredibil în județul Botoșani. Un bărbat a fost declarat mort, iar familia s-a apucat să pregătească cele necesare pentru a-l conduce pe ultimul drum.

Doar că în ziua în care trebuia să ajungă la groapă, bătrânul a înviat. Se pare că acesta suferise un accident vascular și toată lumea îl crezuse mort, scrie Adevărul.

Povestea a ieșit la iveală, după un an, după ce familia a chemat salvarea la casa bătrânului, care nu mai dădea semne vitale. Ajunşi la destinaţie, medicii au constatat că de fapt bătrânul era mort de cel puţin 24 de ore.

Evident, medicii au cerut o explicaţie. Atunci familia i-a explicat medicului venit la intervenţie, Cristian Simionescu că doreau să vină un specialist care să le confirmă că omul a murit de-a binelea.

”Le-am spus totuşi că acest lucru putea fi făcut de medicul de familie din localitate. Nu trebuia să vină ambulanţa, care este destinată urgenţelor”, spune medicul pentru Monitorul de Botoşani. Cu toate acestea, după experiența de anul trecut familia avea un motiv întemeiat să se asigure până la capăt de moartea rudei.

×
Subiecte în articol: accident vascular cerebral
Citește mai multe din Inedit
» Vezi toate știrile din Inedit
Cele mai noi știri
Parteneri
x close