Antena 3 CNN Actualitate Inedit "Totul este frumos pentru ele!" O turmă de oi din Grecia a intrat într-o seră și a mâncat 300 de kilograme de canabis

"Totul este frumos pentru ele!" O turmă de oi din Grecia a intrat într-o seră și a mâncat 300 de kilograme de canabis

O turmă de oi a avut parte de un festin pe cinste. Animalele au intrat într-o seră din cea mai mare plantație de canabis medical din Grecia.

turma oi
Sursa foto: profimediaimages.ro
de Redacția Antena 3 CNN    |    22 Sep 2023   •   19:51

Proprietarul fermei a povestit pentru publicația hellas.postsen.com care a fost efectul drogurilor asupra oilor.

"Eu sunt foarte bine, dar și mai bine sunt oile, pline de nebunie. Totul este frumos pentru ele", a glumit proprietarul fermei de canabis medicinal din Grecia.

"Suntem cea mai mare unitate de sere de canabis din Europa Centrală și de Est. Am pierdut 80% din producție din cauza inundațiilor. În timp ce încercam să salvăm tot ce puteam, am văzut dintr-o dată oi și capre păscând în interiorul serei.

Au găsit verdețuri să mănânce, pentru că toată mâncarea lor a fost distrusă, le place foarte mult cânepa. Problema a fost cum să le alungăm din seră, pentru că nu voiau să plece", a povestit fermierul pentru publicația hellas.postsen.com.

"Oile săreau mai sus decât caprele și asta nu se întâmplă niciodată. Logic, pentru că au mâncat vreo 300 de kilograme", a mai declarat Yiannis Bourounis, proprietarul fermei.

Citeşte şi: Prăjituri, jeleuri şi dispozitive de vapat cu droguri, vândute inclusiv copiilor de zeci de firme din toată ţara

×
Subiecte în articol: oi canabis Grecia seră turmă
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close