Antena 3 CNN Actualitate Inedit „Totul este o farsă”. Dovezile care contrazic clipul în care un copil de doi ani își salvează fratele de sub un dulap

„Totul este o farsă”. Dovezile care contrazic clipul în care un copil de doi ani își salvează fratele de sub un dulap

o_1b5nhkgs98eq18gl1gtl1ocs1f4e8.jpg
05 Ian 2017   •   16:48

Gestul unui copil care își salvează fratele blocat sub un dulap prăbușit s-a viralizat la începutul acestei săptămâni, însă scepticii au găsit mai multe motive care contrazic faptele de eroism.

Sertarele goale, absența adulilor și faptul că respectiva cameră de filmat era fixată fix pe piesa de mobilă i-au făcut pe mulți să se îndoiască de autenticitatea clipului.

Nici Brock și nici Bowdy Shoff nu au fost răniți atunci când dulapul a căzut peste ei, în casa lor din Utah. Imaginile surprinse de camera de supraveghere arată gestul eroic al puștiului. A ridicat și a împins dulapul, iar fratele său a fost eliberat.

Detaliul care a pus însă capac ar fi faptul că tatăl băieților, Ricky, deține o firmă de produse de monitorizare. „Totul este o farsă. Tatăl lucrează la o companie de produse video”, a explicat cineva pe Twitter, conform Daily Mail.

Părinții au insistat însă că nu e o farsă, declarând pentru CNN că a fost o pură coincidență faptul că au surprins totul pe camera de filmat. 

 

×
Subiecte în articol: filmare
Citește mai multe din Inedit
» Vezi toate știrile din Inedit
Cele mai noi știri
Parteneri
x close