Antena 3 CNN Actualitate Inedit Suma impresionantă pe care o tânără reuşeşte să o economisescă în fiecare săptămână, respectând o singură regulă!

Suma impresionantă pe care o tânără reuşeşte să o economisescă în fiecare săptămână, respectând o singură regulă!

o_1bacp87p2bkd3dk119q1rvd133h8.jpg
Foto: pixabay.com
04 Mar 2017   •   15:49

Un simplu stil de viaţă, denumit „Regula de trei zile”, a ajutat-o pe o tânără să economisească nu mai puţin de 200 de dolari într-o săptămână.

După ce şi-a facut un plan de cheltuieli, Jamie Rappaport, o tânără din Pennsylvania, s-a hotărât să nu mai cumpere nimic pe care ar putea să îl folosească doar o singură dată. Pentru orice altceva, va aştepta trei zile până să achiziţioneze, iar dacă dorinţa va persista, abia atunci poate cumpăra, scrie businessmagazin.ro.

Rappaport a decis să preia controlul asupra cheltuielilor sale după ce a realizat că nu a economisit nimic şi era nevoită să ceară bani părinţilor săi din ce în ce mai des. „Cumpărăturile impulsive mi-au distrus economiiile”, declara tânăra.

Aşa că mama sa a ajutat-o cu un sfat – dacă vede un lucru care îi place şi va fi interesată de el şi peste trei zile, după ce trece entuziasmul de moment, să îl cumpere fără să se simtă vinovată. 

×
Subiecte în articol: cumparaturi economii stil de viata
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close