Antena 3 CNN Actualitate Inedit Soțul său era în comă, când brusc s-a trezit și a început să facă un semn ciudat pe burtă. Când femeia a înțeles ce îi transmitea, a izbucnit imediat în lacrimi. Ce îi comunicase de fapt bărbatul (FOTO)

Soțul său era în comă, când brusc s-a trezit și a început să facă un semn ciudat pe burtă. Când femeia a înțeles ce îi transmitea, a izbucnit imediat în lacrimi. Ce îi comunicase de fapt bărbatul (FOTO)

o_1boudqehq1gc19hvoiip1h3ifi.jpg
Foto: Facebook/Sarah Norquoy
01 Sep 2017   •   12:55

Soțul său era în comă din cauza unei septicemii, iar medicii nu-i dădeau prea multe șanse de supraviețuire.

Într-o zi, Roy Norquoy s-a trezit brusc în timpul unei vizite a partenerei sale, și i-a făcut un semn cu degetul spre stomac. Când femeia și-a dat seama ce îi transmite soțul, a început imediat să plângă. Bărbatul îi comunicase că o iubește, scrie stiri.rol.ro.

Femeia mărturisește: ,,A fost cel mai memorabil moment al vieții mele. Mi se spusese că va muri, așa că să-l văd făcând acest semn, te iubesc, m-a făcut să îmi curgă lacrimile instant”.

Soția a rămas la căpătâiul soțului până când a fost scos din comă de către medici. Roy Norquoy s-a recuperat complet în cele din urmă și mai apoi a declarat: ,,Nu îmi amintesc ce mi s-a întâmplat, privind imaginile în care fac semnul de ,,te iubesc” mă simt de parcă aș privi pe altcineva. Această experiență ne-a întărit credința”.

×
Citește mai multe din Inedit
» Vezi toate știrile din Inedit
Cele mai noi știri
Parteneri
x close