Antena 3 CNN Actualitate Inedit S-a culcat cu 8.000 de bărbați! E îngrozitor cum îi chinuia pe cei care o refuzau

S-a culcat cu 8.000 de bărbați! E îngrozitor cum îi chinuia pe cei care o refuzau

o_1crag0r1lbruk2f19nc1j5r1hf28.jpg
foto: Pixabay.com
02 Noi 2018   •   17:18

S-a culcat cu 8.000 de bărbați și a intrat în istorie pentru asta!

Valeria Messalina, cea de-a treia sotie a imparatului Claudius, a devenit sinonima cu viciul, desfranarea si manipularea, potrivit Historia.ro.

Dio Cassius ne relateaza despre ea ca „traia in desfrau si silea si pe celalalte femei sa se prostitueze. Pe unele le obliga sa se supuna la actul sexual chiar in palat, in prezenta si sub ochii barbatilor lor. Pe acestea, care acceptau asa ceva, le iubea si le favoriza (iar pe barbatii lor) ii atragea de partea ei prin tot felul de cinstiri si functii inalte. Alte familii in schimb, care nu se injoseau cu asemenea murdarii, erau tinta urii ei, daca nu si victime”.

Casatorita la numai 20 de ani cu Claudius, care era cu aproape 30 de ani mai mare decat ea, Messalina s-ar fi culcat cu 8.000 de barbati, vestite fiind concursurile in care reusea sa satisfaca mai multi parteneri decat prostituatele infruntate.

Pliniu cel Batran relata ca Messalina obisnuia sa-si potoleasca poftele carnale in timpul unor competitii organizate in bordeluri, impotriva celor mai bune prostituate. Messalina ar fi provocat-o la un moment dat pe cea mai faimoasa prostituata din Roma, Scylla, pentru a vedea care rezista mai mult in timpul unui astfel de maraton sexual. Dupa ce au facut sex amandoua cu cate 25 de barbati, Scylla ar fi cedat, insa Messalina a mai continuat cateva ceasuri. Desi faima imparatesei ar fi putut sa duca la exagerarea numarului de barbati care i-au trecut prin pat, cifra avansata este de 8.000.

Imparateasa nu accepta refuzuri, iar cei care indrazneau sa nu i se supuna plateau scump impotrivirea. Un caz celebru este cel al frumosului dansator si actor Mnester, artist foarte iubit de popor. Istoricul Dio Cassius povesteste ca tanarul a refuzat favorurile Messalinei, iar aceasta a reusit gratie unui decret semnat de Claudius sa-l transforme intr-un soi de sclav, pus la dispozitia ei sub pretextul indeplinirii anumitor servicii.

×
Citește mai multe din Inedit
» Vezi toate știrile din Inedit
Cele mai noi știri
Parteneri
x close