Antena 3 CNN Actualitate Inedit Ce a putut să găsească o femeie într-o pungă cu banane, de la magazin: "Ce naiba este asta?"

Ce a putut să găsească o femeie într-o pungă cu banane, de la magazin: "Ce naiba este asta?"

O femeie a tras o sperietură zdravănă după ce a cumpărat o pungă cu banane de la magazin. Aceasta a descoperit ceva atipic pe coaja unei banane.

New Project (4)
Ce a putut să găsească o femeie într-o pungă cu banane, de la magazin: "Ce naiba este asta?" Sursa foto: Profimedia Images
de Ioana Mircea    |    06 Apr 2023   •   15:09

Jan Giovinazzo, în vârstă de 71 de ani, din Epsom, Marea Britanie, a rămas uimită după ce a cumpărat o pungă cu banane de la un magazin Lidl. Ajunsă acasă, femeia a vrut să mănânce o banană, însă a observat un lucru ciudat care se uita la ea.

Este vorba despre o broască de mici dimensiuni care se afla pe coaja bananei. Jan a pus broasca într-o cutie mică de plastic pe care a așezat-o deasupra caloriferului pentru a-i ține de cald acesteia. Între timp a sunat la protecția animalelor.

"Am plecat de la ei acum. Verific mereu dacă nu sunt păianjeni ori de câte ori cumpăr banane. Mă îndreptam spre chiuvetă să decojesc o banană când am observat că este ceva pe ea. M-am uitat în jos și m-am gândit. Ce naiba este asta?"

Citește şi: Ieşeancă înţepată de un scorpion după ce a cumpărat banane

Privind-o mai de aproape, mi-am dat seama că era o broască minusculă. Nu este chiar ceea ce mă așteptam. Trebuie să spun că a fost foarte drăguț. M-am uitat pe net și am descoperit că este o broaște Reed din Coasta de Fildeș.

Am ținut-o lângă calorifer toată noaptea și a supraviețuit. Așa cum am spus, a fost drăguț, dar este, de fapt, ilegal să eliberezi o specie neindigenă în lumea exterioară”, a povestit femeia.

Coincidența face ca aceste banane să aibă sigla Rainforest Alliance, care este o broască mică, potrivit dailymail.co.uk.

×
Subiecte în articol: banane
Citește mai multe din Inedit
» Vezi toate știrile din Inedit
Cele mai noi știri
Parteneri
x close