Antena 3 CNN Actualitate Inedit Primele imagini din interiorul celui mai subțire zgârie-nori din lume. Clădirea are 91 de etaje, iar pereții au fost decorați cu opere de artă originale

Primele imagini din interiorul celui mai subțire zgârie-nori din lume. Clădirea are 91 de etaje, iar pereții au fost decorați cu opere de artă originale

Designerii din spatele celui mai subțire zgârie-nori din lume le-au oferit fanilor locuințelor ultra-luxoase un cadou de Crăciun anticipat. Aceștia au publicat primele imagini care surprind interiorul fabulos al clădirii.

zgarie-nori
Primele imagini din interiorul celui mai subțire zgârie-nori din lume. Clădirea are 91 de etaje, iar pereții au fost decorați cu opere de artă originale, semnate de Picasso și Matisse Sursa foto: Colaj The Stenway Tower | Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    27 Dec 2022   •   10:00

Designerii care s-au ocupat de amenajarea interiorului celui mai subțire zgârie-nori din lume au publicat primele imagini cu decorul luxos.

Aceştia au dezvăluit interioarele Steinway Tower și turnul nou construit, cu o înălțime de 1.428 de metri, având vedere spre Central Park din New York.

Anunțul marchează finalizarea opulentului monument din centrul Manhattanului.

Având 91 de etaje, clădirea conține 46 de locuințe și duplexuri, iar fotografiile arată holuri opulente, împodobite cu piatră de calcar, marmură, oțel înnegrit și catifea.

În plus, podele sunt pavate cu stejar masiv, iar pereții au fost decorați cu opere de artă originale, semnate de Picasso și Matisse.

De asemenea, locuințele au prețuri cuprinse între 7,75 milioane de dolari și 66 de milioane de dolari.

×
Subiecte în articol: zgârie-nori New York
Citește mai multe din Inedit
» Vezi toate știrile din Inedit
Cele mai noi știri
Parteneri
x close